Bonde-Ellinor tar avstånd från Filip helt – efter tunga uppbrottet

Närbild på Ellinor till vänster. En bild på Filip och Ellinor som kramar om varandra i Bonde Söker Fru till höger.

Bonden Filip och Ellinor hittade varandra efter fjolårets säsong av Bonde söker fru. Men nyligen kom beskedet: paret har gjort slut.
Nu berättar Ellinor om sin nya inställning till uppbrottet.
0:38

Efter reklamen: Marcus och Martinus kärleksbesked – de söker de i sina partners: ”Går inte så bra”

(0:38)

Slå på ljud

I förra säsongen av Bonde söker fru fick vi i vanlig ordning följa fyra bönder i deras jakt efter kärleken. Filip Nilsson, 28, var en av dem. Efter en intensiv period av många dejter med flera brevskrivare hittade han till slut två favoriter. I slutet stod det mellan Ellinor Eke-Göransson, 28, och Lina Larsson, 28, och Filip hade till slut bestämt sig. Det var Lina som han ville starta sitt nya liv med.

Några månader senare var det dags för programmets extra avsnitt Vad hände sen?. När det var Bonde-Filips tur kom det en blond tjej gåendes på hans gård, men det var inte Lina, utan Ellinor. Det visade sig att Filip hade ångrat sitt beslut och gått tillbaka till Ellinor istället och paret levde då tillsammans på gården. De var tillsammans i några månader men gjorde slut i maj.

Totalsågningen av Arvingarnas sommar – skarpa kritiken

Bonde-Ellinor tillbaka i Filips hemstad – bilderna avslöjar sanningen

Sedan uppbrottet har mycket hunnit hända. På Instagram har Ellinor delat med sig av ett bildspel. Hon berättar att hon har återvänt till Strömsholm, som är Filips hemstad.

Men det ser inte ut som att det är kärleken som förde henne dit, hon poserar nämligen framför hinder på vad som ser ut att vara en ridtävling. Hon har även fotat sin laptop på ett bord bredvid banan. Även om hon inte skriver det känns det säkert att anta att hon är där av yrkesmässiga skäl, då hon jobbar med att rapportera om ridtävlingar.

Spenderar helgen med jobb på Strömsholm! Sol, hästar och fantastiska människor är ett vinnande koncept har jag kommit på. Tänk vad jag är lyckligt lottad ändå”, skriver Ellinor på under sitt bildspel.

Jessica Almemäs avslöjande om lyxresan med barnen till Californien

Se klippet här!

Bonde-Ellinor tar avstånd från Filip helt efter tunga uppbrottet

Ellinor har varit väldigt öppen om sina känslor efter uppbrottet från Filip. Hon har däremot inte pratat om vad det var som hände mellan paret. I ett nytt inlägg berättar hon nu om sin nya syn på händelsen. Hon förklarar att hon numera ska undvika att tänka på det och ska istället blicka framåt.

Nu behöver jag er hjälp! Jag tog beslutet att vara öppen om vad som hänt den senaste tiden och det är inget jag ångrar. Vad jag däremot försöker undvika är att älta allt det som hänt för länge”, skriver Ellinor och fortsätter:

Med det sagt kommer jag inte skriva så mycket mer om det där tråkiga utan fokusera på mig och mina nya äventyr som jag ser så mycket fram emot! För det är ju nu livet börjar, ellerhur?”, avslutar hon.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!