Bonde-Ellinor återvänder efter uppbrottet från Fillip – nya bilderna avslöjar sanningen

Bonde söker fru-Filip och Ellinor.

Efter det färska uppbrottet mellan Ellinor och Filip har Ellinor nu officiellt flyttat ut från Filips gård.
Men nu visar nya bilderna hur hon återvänder.
Läs här!
1:07

Efter reklamen: Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

(1:07)

Slå på ljud

Det är bara några veckor sedan Ellinor Eke-Göransson, 28, publicerade ett inlägg på Instagram där hon berättade om uppbrottet från bonden Filip Nilsson, 28.

De två blev ett par efter att ha medverkat i det populära dejtingprogrammet Bonde söker fru 2021. Men sedan någon vecka tillbaka har de alltså gått skilda vägar.

Ellinor har dessutom officiellt ändrat adress och flyttat ut från Filips gård utanför Strömsholm, där de två bodde tillsammans.

Exklusivt
Sofia Wistams son starka reaktion på nya programledarjobbet

Bonde-Filips första ord om uppbrottet från Ellinor: ”Det är...”

Efter nyheten om uppbrottet har en av förra årets säsong av Bonde söker fru-deltagare stöttat Ellinor öppet.

Även Lina Larsson, 28, som var en av de tjejer Filip dejtade under säsongen, uttrycker sympati för Ellinor i ett privat meddelande till Hänt:

”Det var väldigt tråkigt att höra för Ellinors skull, jag tycker om henne och hon förtjänar att få träffa den rätta!”

Hon fortsätter:

”Jag har ingenting att göra med deras förhållande och spekulerar inte i det heller, men utifrån egna erfarenheter så skulle jag väl kunna tro att ärlighet varar längst och allt annat brukar komma ikapp en. Ska man dessutom vara i ett förhållande så ska man nog vara redo för det också.”

När vi når Filip för att fråga om den ändrade relationsstatusen avböjer han däremot från att kommentera.

– Nej, det vill jag inte säga något om. Det är vår ensak, sa han till Hänt i en intervju.

Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtid

Se klippet här!

Bonde-Ellinor tillbaka i Filips hemstad – bilderna avslöjar sanningen

Men hur är relationen mellan dem nu, bara dryga veckorna efter uppbrottet? Det vet vi inte, men däremot visar nya bilderna hur Ellinor återvänder.

I ett inlägg på Instagram skriver Ellinor nämligen att hon befinner sig i Strömsholm, det vill säga Filips hemstad och även hennes före detta bostadsort.

Spenderar helgen med jobb på Strömsholm! Sol, hästar och fantastiska människor är ett vinnande koncept har jag kommit på. Tänk vad jag är lyckligt lottad ändå. Jag hoppas att ni har haft en fin helg också och att Nationaldagen blir något alldeles extra. Stor kram till er alla fina människor!”, skriver hon intill ett bildspel som får oss att tro att hon deltog vid en ridsportstävling. Inte så förvånande eftersom hon jobbar med att rapportera om just ridsport.

Vi gissar att resan innebar mest jobb och att hon inte träffade exet Filip. Det är ju som sagt fortfarande färskt. Men trevligt i solen såg hon ut att ha i alla fall, Ellinor!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!