Sofia Wistams son Lennox starka reaktion på nya programledarjobbet

NAKED ATTRACTION, LENNOX WISTAM, SOFIA WISTAM
Exklusivt

Sofia Wistam är programledare för nya storsatsningen Naked attraction på Discovery+ och Kanal 5. Nu berättar hon för Hänt om hur sonen Lennox reagerade på nyheten.
– Jag kommer aldrig mer prata med dig, sa han då till Sofia.
0:29

Efter reklamen: Tommy Körbergs lycka över barnbarnen

(0:29)

Slå på ljud

Sofia Wistam, 56, är en av Sveriges mest folkkära och populära programledare. Hennes karriär drog igång på riktigt efter hennes framgångar i barnprogrammet Soffipropp på TV4. Efter det följde programledaruppdrag på såväl TV3, Kanal 5 och TV4.

Nu är Sofia högaktuell som programledare för det nya dejtingprogrammet Naked attraction. Programmet har fått en del kritik – redan innan det ens haft premiär. Många tittare tycker nämligen att det bidrar till kroppshets och att det kan vara förnedrande för deltagarna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

När Hänt träffar Sofia på premiären för Naked attraction berättar hon hur det egentligen kom sig att hon tackade ja till att programledarjobbet.

– När jag tittade på programmet först så kände jag bara men herregud hur ska det här gå i lilla Sverige? Jag kommer ju från Sofias änglar, men då kände jag att jag skulle göra något svårt, säger Sofia till Hänt och fortsätter:

– Och det är svårt för jag ska liksom få människor att prata och bejaka och inspireras, så det är en liten utmaning.

Därför vill inte Sofia Wistam medverka i Naked attraction

Även om Sofia ser mycket fram emot programledarrollen och alla härliga personer som gömmer sig i båsen så är hon desto mindre sugen på att själv medverka i programmet.

– Jag gör många intervjuer och alla frågar ju samma saker. Du vet hur det är, när man nästan vet att varje intervju avslutas med frågan "Skulle du kunna tänka dig att vara med själv i det här?", sa Sofia i podden Wahlgren & Wistam.

– Men nej jag är ju inte så exceptionistiskt lagd och jag känner mig inte så trygg att jag vill stå i tv naken. Men de här människorna som gör det är superhärliga och jättebekväma med sin kropp och tycker det här är ett litet äventyr, fortsatte hon.

Exklusivt
Bonde-profilens nya kärlek – nu visar hon upp pojkvännen

Lennox Wistams reaktion efter Sofia Wistams nya jobb

Sofia är mamma till fyra barn, Kid Eriksson, 30, Sindy Rahm, 22, Texas Wistam, 18, och Lennox Wistam, 15. Sofia berättar själv för Hänt att hon hade tyckt att det varit pinsamt att göra Naked attraction om hon hade varit i tonåren. Sonen Lennox är i tonåren och nu berättar Sofia för Hänt om hur han reagerade när han fick veta om sin mammas nya jobb.

– Nej men alltså jag frågade Lennox. När jag fick frågan så frågade jag honom vad han tycker. Men han bara “aldrig jag flyttar hemifrån, jag vill aldrig mer prata med dig, du får inte göra det, hellre dör jag än att du gör det”, säger Sofia till Hänt och fortsätter:

– Jag var såhär “okej” och så sa jag till min man Magnus att herregud vad ska jag göra, han tycker att det är det pinsammaste i världen. Då gick jag tillbaka och sa, nu är det såhär, jag måste betala räkningar.

Som tur var löstes allt och idag ser Lennox fram emot det nya programmet.

– Men nu har han sett avsnittet och han har gett mig hundra procent godkänt.

Naked Attraction Sverige

Se klippet här!

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!