Följarnas oro efter Sofia Wistams ord om sonen Lennox olycka

Sofia Wistam & Lennox Wistam

Sofia Wistams son Lennox Wistam har skadat sig rejält.
Nu visar följarna sin oro efter att Sofia delat med sig av sonens skada.
Slå på ljud

Det nya år är äntligen här och precis som vanligt är det nu många väljer att blicka tillbaka på tiden som varit. I Sofia Wistam och Pernilla Wahlgrens podcast Wahlgren & Wistam pratar vännerna om det gångna året, och det är när Sofia går igenom sina toppar och dalar som hon berättar om skadorna hon tampats med.

Sofia har nämligen börjat spela padel, och efter en minst sagt intensiv padel-period börjar hon nu få känningar i kroppen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Padeln gör ont i hela min kropp just nu. Jag är ju gammal och otränad så när jag gör något maniskt som jag gjort med padeln så får jag ont. Ont i knäa och lederna, säger hon.

Vassa piken till maken Magnus

LÄS OCKSÅ: Så ser Dolph Lundgrens döttrar ut idag

Men trots att det gör väldigt ont har Sofia bestämt sig för att inte prata om det så mycket.

– Jag ska inte prata om det. Jag har skitont i mina hälsenor varje morgon och jag har ont lite här och var i kroppen och knäna och sådär, men om jag pratar om det blir det bara större. Både i min värld och i alla andras värld, förklarar hon.

Men även fast Sofia Wistam har bestämt sig för att prata om det brukar hon istället få höra en hel del från hennes man Magnus Wistam.

– Jag ska inte nämna några namn, men det är en man som bor under samma tak som jag och som är i ungefär min ålder och han pratar väldigt mycket om sina krämpor. Det är liksom en del av hans vardag. Han känner efter väldigt mycket, och jag blir alldeles tokig. Och att vara med varje morgon när han analyserar sin kropp, det tär, säger hon.

Sofia om sonen Lennox skada

Men nu verkar det inte bara vara Sofia och Magnus som känner av skador i familjen Wistam, utan sonen Lennox har även han råkat ut för något.

I ett inlägg på Instagram berättar nämligen Sofia att sonen har brutit sitt nyckelben. Under en röntgenbild på sonens brutna ben skriver hon:

”AJ!”, samtidigt som hon taggar Lennox namn.

Och i kommentarsfältet rullar det direkt in krya på dig-hälsningar till sonen.

”Aj aj aj inte skönt. Hoppas det går över så snabbt det bara går”, skriver bland annat en följare.

”Ooooo det som gör sååååå ont..... Se till att få nåt mer Alvedon & Ipren”, tipsar en annan.

LÄS OCKSÅ: Kritik mot Pernilla Wahlgren efter skidresan till Åre med sonen Theo

LÄS OCKSÅ: Sofia Wistam om vaccinet mot covid-19 efter dotterns insjuknande i narkolepsi

SENASTE NYTT!