ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Bonde söker fru-profilens nya kärlek – nu visar hon upp pojkvännen

07 jun, 2022 
BONDE SÖKER FRU 2021
Bonde söker fru är ett program som svenska folket älskar, likaså även sidoprogrammet Kärlek åt alla. Nu kan Hänt avslöja att brevskrivaren Anita Kabat hittat kärleken – under inspelningarna!
Annons
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

Säsongen av Bonde söker fru 2021 bjöd på en hel del äventyr med blomstrande kärlek, dramatik och djupa förälskelser. Nu har det snart gått ett år sedan inspelningarna och det är två par som hållit fram till idag. Det är inga mindre än skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 37, och hans flickvän Evelina, 34. Även mellan spannmålsbonden Daniel Eriksson, 27, och hans flickvän Klara, 23, spirar kärleken.

Mellan mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, och Benita, 55, har det dock tagit slut men det ryktas om att Peja har en ny flickvän nu.

För spannmålsbonden Filip Nilsson, 28, var det en turbulent resa. Han valde först Lina, 28, i sitt slutval men ångrade sig sedan och valde Ellinor, 28, istället. Nyligen kom olyckligtvis nyheten att Filip och Ellinor går skilda vägar.

Annons

Anita dejtade Calle i Kärlek åt alla

Kärlek åt alla är sidoprogrammet till Bonde söker fru. I förra årets säsong fick vi följa bönderna David Kurtsson, 33, Jenny Pettersson, 31, och vallbonden Calle Larsson, 47.

Calle bodde på en vacker gård ett stenkast utanför Alingsås och hade tidigare arbetat som flygvärd. Brevskrivarna som sökte till honom var Anita, 46, från Västra Frölunda, Åsa, 51, från Brottby, Cecilia, 47, från Stockholm, Theresa, 41, från Göteborg och Elaine, 47, från Göteborg.

Det visade sig till slut att det stod mellan Elaine och Anita! Calle valde då Anita att fortsätta dejta.

– Det klickar från min sida och jag hoppas det klickar från hans sida, sa Anita i programmet.

Bonde söker fru-Anita visar upp nya pojkvännen

Dessvärre höll det inte mellan paret och de gick skilda vägar efter inspelningarna. Men nu avslöjar Anita för Hänt att hon inte hänger läpp för det. Hon hittade nämligen kärleken mitt under inspelningarna av Kärlek åt alla.

Annons

Nu förklarar hon hur det egentligen gick till.

– Jag sökte till Kärlek åt alla 2021 till Calle och blev sista valda tjejen till Calle. Då satt Jimmie Östling som jobbar med Event och kändisar och skrev till mig. Vi började då träffads och träna ihop. Jag fick Jimmie att gå ner 10kg från december till januari, säger Anita till Hänt och fortsätter:

– Men vi fick corona ihop och därefter blev vi ett par och i förra veckan visade vi upp våran relation offentligt för första gången.

Jimmie Östling är artist och han har precis släppt ny musik på Spotify.
Stort grattis Anita till kärleken!

Annons

FOTO: TV4

Annons