Bonde-Backis om Henrik Kullander – efter händelsen i Bonde söker fru

Mikael ”Backis” Backstulid och Henrik Kullander

Bonden Henrik Kullander hade det tufft under sin medverkan i Bonde söker fru.
Nu kan Mikael ”Backis” Backstulid avslöja relationen till Henrik.
– Extra berörd.. säger han till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snabba frågor med Bonde-Matthew
0:35

Efter reklamen: Snabba frågor med Bonde-Matthew

(0:35)

Slå på ljud

Bonde söker fru 2022 framkallade både kärlek, skratt och tårar. Bonden Henrik Kullander och hans öde på gården när brevskrivarna lämnade en efter en lämnade nog inte många tittare oberörda.

Nu visar det sig att Mikael ”Backis” Backstulid har haft kontakt med Henrik efter den turbulenta sommaren på gården. Det var en i produktionen som fick de två bönderna att ta kontakt med varandra och planen är att de ska ses framöver.

– Han verkar underbar. Jag och han har haft lite kontakt och han verkar fantastisk. Jag har inte fått tillfälle att åka till honom än, men det kommer väl, säger Backis till Hänt och fortsätter:

– En som jobbar bakom kameran som hade lärt känna Henrik och han tyckte om oss båda två. Och då sa vi att vi skulle setts men så har det kommit annat mellan. Men det blir väl. Och Henrik är ju väldigt traktorintresserad och det är ju kul.

Backis fina ord om Henrik Kullander: ”Man vill allt gott

Men hur Henrik mår efter den tuffa tiden på gården har han inte frågat om – och inte heller hur det går med kärleken. Men Backis poängterar att det nog inte kommer att vara svårt för Henrik att hitta kärleken.

– Så har vi inte haft kontakt och jag har inte frågat hur det gått eller så, vi har bara skrivit lite. Jag tror inte att det blir så svårt att hitta kärleken för honom så fin som han är.

Det faktum att alla brevskrivare förutom en lämnade gården självmant och att Hanna som var sist kvar på gården inte valde att fortsätta dejta Henrik gjorde Backis lite extra berörd.

– Man blir lite extra berörd när det är en så fin och känslosam kille som Henrik. Han är verkligen som en stor nallebjörn som man vill allt gott, säger Backis.

Hannes Haraldsson om Henriks situation i Bonde söker fru

Även Hannes Haraldsson som medverkade i Bonde söker fru 2018. Fann kärleken i bonden Susanna Karlsson. Även han har tidigare berättat för Hänt att händelsen på Henriks gård inte var rolig att se.

– Det var inte alls roligt att se. Men det är ju som de säger, om en är väldigt mycket längre fram än den andra så kan det nästan bli lite jobbigt och kvävande, säger Hannes och fortsätter:

– Men det händer ju överallt hela tiden. Vi alla kan nog relatera.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN