bonde söker fru 2022

Bonde-Hannes om Henriks flopp i Bonde söker fru 2022: “Inte kul”

Bonde-Hannes om Henriks flopp i Bonde söker fru 2022: “Inte kul”

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson fann varandra i Bonde söker fru 2018.
Sedan dess har de suttit bänkade framför varje säsong av programmet.
Nu kommenterar han Henrik Kullanders sorgliga sits på gården.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sig
0:30

Efter reklamen: Jon-Krista tackar för sig

(0:30)

Slå på ljud

Bonden Susanna Karlsson medverkade i Bonde söker fru 2018 med förhoppningen att hitta den stora kärleken. Och tur var det att hon tog modet till sig för hon och brevskrivaren Hannes Haraldsson föll pladask för varandra och relationen är lika stark nu som då.

Sedan parets egna medverkan i Bonde söker fru så har de varit väl insatta i programmet och följer det slaviskt.

– Sedan vi var med har vi suttit bänkade och tittat varje onsdag, berättar Hannes för Hänt.

Samtidigt berättar han att dramat som utspelade sig på Henrik Kullanders gård inte alls var roligt att se – tre av brevskrivarna valde att lämna självmant och Hanna som var kvar till slutet valde till sist att inte fortsätta dejta Henrik, något som tog hårt på honom.

– Det var inte alls roligt att se. Men det är ju som de säger, om en är väldigt mycket längre fram än den andra så kan det nästan bli lite jobbigt och kvävande, säger Hannes och fortsätter:

– Men det händer ju överallt hela tiden. Vi alla kan nog relatera.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Därför valde brevskrivarna att lämna Henrik Kullanders gård

Först att lämna Henriks gård var Rosel. Hon tog undan Henrik och förklarade att hon inte kände det sista klicket och att saknaden efter sina barn var för stor. I en intervju med Hänt berättade hon om beslutet.

– Efter våran dejt där så kände jag att jag ville känna någonting. Alltså för mig är det väldigt viktigt nu att inte gå in i något förhållande och inte ha det där pirret i magen och jag kände inte riktigt det med honom heller, sa Rosel då till Hänt.

Denice som lämnade veckan efter saknade också det sista pirret.

– Jag kände att jag inte riktigt hade de rätta känslorna så då tänkte jag att de andra tjejerna kunde få träda fram lite mer. Det kom väl där omkring som jag började känna så, säger Denice till Hänt.

Det ledde till att Henrik och Hanna fick åka på en resa tillsammans där de såg ut att njuta av varandras sällskap – men senare under sommaren så avslutades relationen.

Susanna och Hannes glädje med sonen Tor: ”Jätteroligt”

För Susanna och Hannes som fann varandra i Bonde söker fru 2018 har det däremot hänt en hel del och deras medverkan har hittills lett till en son och ett stundande bröllop som de planerar att ha i sommar.

I slutet av sommaren var det även dags för deras son Tor att skolas in på förskolan – ett stort steg som gått väldigt bra.

– Det har gått jättebra, han trivs där och det är bra personal så vi är jättenöjda och det har gått bra, berättar Hannes glatt för Hänt.

Hannes berättar att det ger en perspektiv på hur fort tiden går.

– Liten blir stor. Men man får lite perspektiv på hur fort tiden går. Men sen ser man honom där uppe och då är det jätteroligt. Han får ju träffa andra barn och han är ganska livlig av sig så det är ju skönt också på det sättet.

FOTO: TV4/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN