bonde söker fru 2022

Brevskrivaren avslöjar relationen efter dramat på gården: ”Kontakt”

Brevskrivare Rebecca och Hanna. Bonde-Henrik.

Säsongen av Bonde söker fru har kantats av många känslomässiga scener, inte minst på Henrik Kullanders gård.
Nu berättar brevskrivaren Rebecca om kontakten till Henrik och de andra tjejerna idag.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty om kyssen bakom kulisserna i Bonde söker fru
0:36

Efter reklamen: Matthew Haggerty om kyssen bakom kulisserna i Bonde söker fru

(0:36)

Slå på ljud

Bonde söker fru är slut för detta år och tittarna har bjudits på både glädje och sorg under denna händelserika säsong. En bonde det har stormats extra mycket kring är Henrik Kullander, 34, som med sin hjärtskärande kärleksresa fått hela landets medkänsla.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Brevskrivaren Rebeccas ord om Henrik och Hannas uppbrott

Det har varit tydligt att Henrik längtar efter någon att dela sin vardag och i framtiden kunna skapa en familj tillsammans med. I början av säsongen kunde man se hur hoppet lyste i hans ögon. Men ju längre säsongen utspelade sig, desto mer kunde man se hur Henriks hopp om att hitta den rätta sakta men säkert bleknade.

En efter en lämnade tjejerna hans gård och hela tre av fyra valde att lämna gården självmant. Sist kvar blev brevskrivaren Hanna, men dessvärre blev det inte heller någon romans mellan henne och Henrik.

Henrik har hela säsongen visat att han är nära till sina känslor, vilket vi även fick se i sista avsnittet. Trots att det inte blev någon kärlek på Henriks gård fick brevskrivarna ett starkt band till varandra och har fortfarande kontakt. När Hänt når Rebecca kan hon berätta hon om relationen till Henrik, Hanna och de andra tjejerna idag.

"Jag har haft kontakt med båda, men mest med Hanna. Vi tjejer blev ett litet gäng efter gården, skriver Rebecca i ett privat meddelande till Hänt.

Deltagarens reaktion på avhoppen: "Inte alls roligt att se"

Rebecca var den sista brevskrivaren som lämnade Henriks gård och hennes avhopp kom även som den största chocken för honom. Hon har tidigare berättat för Hänt om den verkliga anledningen till avhoppet.

– Jag kände typ att det hade gått så fort och det var lite svårt att hinna med alla känslor. Man hann inte bearbeta saker för så där fort går det ju inte om man dejtar någon hemma. Det gick för fort och jag kände att jag ville avbryta för mina känslor hängde inte med, sa Rebecca till Hänt då.

Avhoppen på Henriks gård har berört många tv-tittare. Även Hannes Haraldsson, 31, som hittade kärleken i Bonde söker fru 2018, har reagerat starkt på Henriks misär. Till Hänt berättar han om hur han uppfattade situationen.

– Det var inte alls roligt att se. Men det är ju som de säger, att om en är väldigt mycket längre fram än vad den andra är så kan det nästan bli lite jobbigt och kvävande, säger Hampus.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN