bonde söker fru 2022

Bonde-profilens starka känslor efter dramat på Henrik Kullanders gård

Henrik Kullander

Henrik Kullanders Bonde söker fru-medverkan blev inte riktigt som han hade tänkt sig.
I en intervju med Hänt berättar bonde-kollegan Jon-Krista om sina tankar över händelserna på Henriks gård.
– Jag hoppades verkligen..., säger han.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Chocken när Jon-Krista berättar om hångeldejten där allt gick fel
0:40

Efter reklamen: Chocken när Jon-Krista berättar om hångeldejten där allt gick fel

(0:40)

Slå på ljud

Det blev ingen kärlek för Henrik Kullander, 34, i Bonde söker fru. Säsongen har istället kantats av flera avhopp och många tårar när det gäller Henriks gård.

Hela tre av fyra tjejer valde att lämna gården självmant och inte heller blev det någon romans mellan Henrik och brevskrivaren Hanna.

Bonde-profilen om Henrik Kullanders medverkan i Bonde söker fru

Nu berättar bonde-kollegan Jon-Krista Johnsson, 29, om sina tankar kring vad som hände på Henriks gård när en brevskrivare efter den andra valde att lämna programmet självmant.

– Henrik han är ju så fin och trevlig person. Jag hoppades verkligen att han skulle finna någon. Matthew han är ju fortfarande väldigt ung och ska tillbaka till Australien så jag tänkte att han kommer nog ha väldigt bra förutsättningar ändå. Men jag hoppades ännu mer på Henrik, att han skulle finna den här kärleken för livet ut, säger Jon-Krista och fortsätter:

– Det var så sorgligt att det blev som det blev för honom. Men jag hoppas att någon annan hör av sig till honom, han har ju nu fått synas på tv och alla har fått se hans fina sidor. Så förhoppningsvis kanske han får ett brev eller meddelande på något vis där någon vill prova att dejta honom.

Jon-Krista har idag kontakt med flera av bönderna men just Henrik har han dessvärre inte pratat med.

– De andra bönderna, där händer de att vi skriver lite mellan varandra. Vi önskar varandra lite lycka till och önskar att allt är bra men Henrik han är inte lika aktiv på sociala medier så jag och han har inte haft någon bra kontakt på det viset.

Elin Sandloms brevskrivares vassa känga

Det är inte bara Jon-Krista som tycker det är tråkigt att Henriks Bonde söker fru-resa blev som den blev. Även Elin Sandboms brevskrivare Filip Edvinsson har tidigare berättat för Hänt om vad han tyckte om alla avhoppen som blev.

– Det kommer låta jävligt hårt hur jag än säger det men jag kan inte riktigt förstå att man går in i en sån här grej som Bonde söker fru. Nog för att man kan tycka att saker är jobbigt, det tyckte jag också men har man från början något intresse så bordet det ju växa oavsett hur svårt saker kan verka eller hur påstressat det är i olika situationer. Men jag tycker ändå att har man sökt in till det så kan man försöka sig igenom hela vägen, har Filip sagt till Hänt tidigare.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN