hänt exklusivt

Brevskrivarens känga efter händelsen på Henriks gård: ”Kommer låta hårt”

Bonde söker fru 2022

Henrik Kullander blev dumpad av tre brevskrivare i Bonde söker fru 2022.
Nu berättar en brevskrivare från en av de andra gårdarna om sina tankar över det som hände.
– Det kommer låta jävligt hårt hur jag än säger det men jag kan inte riktigt förstå...
Följ med Jon-Krista Jonsson exklusivt till gården: “Mina bortskämda små renar”
1:18

Efter reklamen: Följ med Jon-Krista Jonsson exklusivt till gården: “Mina bortskämda små renar”

(1:18)

Slå på ljud

Den pågående Bonde söker fru-säsongen lider mot sitt slut. Bönerna har nu fått göra sina slutval men någon som aldrig fick den chansen var Henrik Kullander, 34. För Henriks del har programmedverkan varit turbulent då tre av fyra brevskrivare valt att lämna hans gård självmant.

Brevskirvaren Filips känga mot tjejerna som hoppade av: ”Kan inte förstå”

Filip Edvinsson, 26, är en av brevskrivarna som dejtade Elin Sandblom, 28, i programmet. Under säsongen har Elins brevskrivare och Henriks brevskrivare fått chansen att umgås då Elin och Henriks gårdar inte ligger allt för långt ifrån varandra. I en intervju med Hänt berättar Filip han hur han som brevskrivare upplevde vad som hände på grann-gården.

– Jag tycker Henrik är helt underbar, det finns ingen snällare människa, säger Filip.

Han har haft lite otur med sina brevskrivare?

– Jag tycker det... eftersom man har varit med själv dock som brevskrivare men jag får en klump magen när tjejerna talar om för honom att de vill lämna. Jag mår dåligt av att se på det nu när man varit med om det själv,

Kan du förstå dem?

– Nja, alltså. Det kommer låta jävligt hårt hur jag än säger det men jag kan inte riktigt förstå att man går in i en sån här grej som Bonde söker fru. Nog för att man kan tycka att saker är jobbigt, det tyckte jag också men har man från början något intresse så bordet det ju växa oavsett hur svårt saker kan verka eller hur påstressat det är i olika situationer. Men jag tycker ändå att har man sökt in till det så kan man försöka sig igenom hela vägen.

Därför valde Rebecca att lämna Henrik i Bonde söker fru

Rebecca var den sista brevskrivaren som lämnade Henriks gård och hennes avhopp kom även som den största chocken för Henrik. Rebecca har tidigare berättat för Hänt om vad beslutet grundade sig i.

– Jag kände typ att det hade gått så fort och det var lite svårt att hinna med alla känslor. Man hann inte bearbeta saker för så där fort går det ju inte om man dejtar någon hemma. Det gick för fort och jag kände att jag ville avbryta för mina känslor hängde inte med, sa hon då.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN