hänt exklusivt

Jon-Krista om tiden efter Bonde söker fru med Ida: ”Känns jättebra”

Jon-Krista och Ida

Jon-Krista Johnsson valde brevskrivaren Ida i slutet av Bonde söker fru.
I en intervju med Hänt berättar han nu om tiden efter programmet och den stora familjejlyckan med barnen.
– De älskade henne från första stund, säger han.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Chocken när Jon-Krista berättar om hångeldejten där allt gick fel
0:40

Efter reklamen: Chocken när Jon-Krista berättar om hångeldejten där allt gick fel

(0:40)

Slå på ljud

Jon-Krista Jonsson, 29, fann sin Ida i Bonde söker fru 2022. Det blev rejält med glädjetårar när Ida förstod att det var hon som skulle få stanna på gården. För Nathalies del var det dessvärre bara att packa väskan och åka hem.

Jon-Krista och Idas första tid efter Bonde söker fru – det hände efter slutvalet

Men vad hände egentligen för Jon-Krista och Ida när kamerorna hade slocknat. Nu berättar renskötaren om första tiden efter inspelningens slut.

– En timme efter det där valet så var allting över så när inspelningen var slut fick vi all tid för oss själva, säger Jon-Krista och fortsätter:

– Det första vi gjorde var att lägga oss på soffan och somna. När produktionen hade packat ihop och så visste de inte om de vågade komma in. För de trodde att vad gör de egentligen? Första gången ensamma. De vågade inte komma in utan ställde sig utanför och ropade lite. Vi låg bara där i soffan innanför och sov men de såg ett nedsläckt hus och det var tyst runt omkring. Så vad hände nu egentligen undrade de. Vi var bara två trötta själar.

Hur kändes det att umgås utan kamerorna?

– Den känslan var lite svåruppfattad man kunde inte riktigt ta på den. Inspelningen var klar så vi kände vad gör vi nu? Det blev ett litet vakum där men vi kom snabbt på att nummer ett är att vila upp oss så vi pustade ut hela den kvällen. Det var lugn och ro.

Stora familjelyckan med Ida – umgicks med barnen: ”De älskade henne”

Sedan en tidigare relation har Jon-Krista två barn, ett på 4 år och ett på 6 år. Dessa syntes aldrig i programmet men strax efter inspelningen fick barnen träffa Ida. Så här beskriver han den stora familjelyckan.

– Jag hade pappahelg där direkt så Ida fick träffa de. Efter inspelningen hade vi en hel weekend tillsammans där hon fick träffa barnen. Hon var jättefin med mina barn.

Hur kändes det i hjärtat?

– Det kändes jättebra, de älskade henne från första stund.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN