bonde söker fru 2022

Jon-Kristas ord efter Nathalies reaktion i slutvalet: ”Blev inte...”

Jon-Krista i Bonde söker fru

Jon-Krista Jonsson bestämde sig för att fortsätta dejta Ida och därmed säga hejdå till Nathalie.
Nu berättar renskötaren om tankarna kring brevskrivarens reaktion när hon blev bortvald.
Dejtingskola med Jon-Krista – se klippet här
0:41

Efter reklamen: Dejtingskola med Jon-Krista – se klippet här

(0:41)

Slå på ljud

Jon-Krista Jonssons kärleksjakt i Bonde söker fru har varit fylld av känslor. Redan veckor innan slutvalet hade renskötaren svårt att välja vem som skulle skickas hem då han såg så mycket potential i alla brevskrivarna.

Jon-Krista om slutvalet - starka känslorna

Men den senaste tiden är det Nathalie och Ida som har hängt kvar. Inför slutvalet var spänningen olidlig gällande vem Jon-Krista skulle välja att behålla på gården. I en intervju med Hänt berättar han nu om känslorna över att behöva fatta beslutet.

– När man väl satt där och då hann det gå tusen tankar genom huvudet, säger Jon-Krista och fortsätter:

– Jag kände i slutändan att det fanns ett svar som var mer naturligt att göra.

Valet landade på Ida som blev överlycklig. När Jon-Krista och Nathalie pratade var reaktionen desto svalare. Nathalie höll sig lugn och tackade för sig.

– Jag är jätteglad för din skull, säger Nathalie i programmet.

Så reagerade Jon-Krista över Nathalies reaktion när hon blev bortvald

Så hur reagerade egentligen Jon-Krista på Nathalies reaktion? Nu berättar han om tankarna över hur hon mottog det dystra beskedet.

– Hon är ganska cool på det viset. Hon är mer jordnära och lugn så de där starka känslorna är hon väldigt återhållsam med. Hon drar mer ut på det, funderar, tänker. Hon och Ida är två helt olika typer av människor personlighetsmässigt. Ida har allt på utsidan, det syns jättetydligt. Är hon nöjd syns det jättetydligt, är hon missnöjd syns det jättetydligt. Medan Nathalie hon behåller lite mer för sig själv och funderar en stund, säger Jon Krista.

Vad tänkte du kring hennes reaktion?

– Jag tyckte det var typiskt för Nathalie. Jag blev inte förvånad. Däremot var jag orolig för att jag skulle såra henne djupt. Men hon sa ju det själv att nu har vi gett det ett försök och nu har vi i alla fall fått ett avslut tillskillnad från förra gången när det bara gled ut i sanden.

Har du och Nathalie någon kontakt idag?

– Nja, det är bara lite så att man gillar varandras bilder. Vi är närmare än bara en Instagram-kompis, det är fortfarande en bekant eller vän. Funderar hon på något så törs hon ringa till mig och jag törs ringa till henne.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN