bonde söker fru

Jennies hemliga samtal med Jon-Krista som tittarna inte fick se

Jennie i Bonde söker fru

Jennie valdes bort av Jon-Krista efter det dramatiska valet i Bonde söker fru.
I en intervju med Hänt avslöjar nu Jennie samtalen med bonden som tittarna inte fick se.
– Det var väldigt skönt, säger brevskrivaren till Hänt.
Följ med Jon-Krista Jonsson exklusivt till gården: “Mina bortskämda små renar”
1:18

Efter reklamen: Följ med Jon-Krista Jonsson exklusivt till gården: “Mina bortskämda små renar”

(1:18)

Slå på ljud

Historiens kanske mest dramatiska val i Bonde söker fru skedde i veckans avsnitt. Linda Lindorff, 50, förklarade att hon aldrig varit med om något liknande och tårarna sprutade både från brevskrivare, bonden och programledaren.

Det var helt enkelt när Jon-Krista Jonsson, 29, tvingades välja två av tre brevskrivare att fortsätta dejta som känslorna tog över. Jon-Krista kunde helt enkelt inte välja. Nu berättar brevskrivaren Jennie om hur stämningen var väl på plats.

– Det man inte ser är att när han sitter och inte kan bestämma sig. I tv kanske det var 30 sekunder, en minut. För oss var det 10 minuter, en kvart, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Vi satt förstenade allihopa, det var ingen som sa något. Man hann gå igenom så mycket i sitt huvud. Det var som Ida säger att det var nästan så att man ville ställa sig upp och gå. Det trycket som blev, det var inte roligt.

Stora sorgen efter beskedet i Bonde söker fru 2022: ”Jätteledsen”

Det slutade tillslut med att just Jennie tvingades lämna då Jon-Krista valde att behålla Ida och Nathalie.

– När man väl fick höra Idas namn, första reaktionen var verkligen att man blev jätteledsen och besviken.

Vad som gjorde situationen allt värre var just att Jennie inte hade det på känn.

– Där innan så hade jag en väldigt bra känsla, jag tyckte vi hade haft så fina egentider. Vi var på samma plats med vad vi ville och hade samma värderingar i livet. Det kändes ändå väldigt bra men man blir lite lurad. För visst det känns jättebra när jag är med honom men sen är det två andra som säkert känner samma.

Samtalet med Jon-Krista som tittarna inte får se: ”Väldigt skönt”

I programmet får tittarna se Jennie och Jon-Krista kramas hejdå medan tårarna rann. Men nu kan Jennie avslöja att duon fick ytterligare tid att prata, även när kameran inte var på.

– Vi sa hejdå en gång till, sista innan jag åkte. Det var mer att man fick berätta hur mycket man uppskattar varandra och hur mycket man hade betytt för varandra under tiden. Så det var väldigt skönt att höra även off cam att det här var på riktigt, säger Jennie.

Varför blev det så mycket tårar, vad gjorde ondast?

– Jag tror att det var mycket just att man knäpptes ur den här bubblan. Man hade först den här säkerheten av att vara kvar, han har ju valt mig och visar att han tycker om mig och sen så bara försvann den säkerheten. Då blev det så påtagligt att jag ska inte vara kvar.

Skulle du säga att du var kär?

– Jo, alltså jag skulle säga att jag var förälskad.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN