bonde söker fru 2022

Jon-Krista avslöjar natten som tittarna inte får se: ”Hon sov över”

John-Krista och brevskrivarna

Jon-Krista får besök av sin syster i veckans avsnitt av Bonde söker fru.
Nu avslöjar han den okända natten som tittarna inte får se.
– Man kan väl inte ta med allting på tv, säger han till Hänt.
Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"
0:24

Efter reklamen: Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"

(0:24)

Slå på ljud

Jon-Krista Jonssons, 29, söker kärleken i Bonde söker fru 2022 och det är nu tre brevskrivare kvar på gården. Renskötaren har uttryckt att han har svårt att känna vem som är den rätta för honom då de alla tre kvinnorna besitter fina egenskaper som han gärna ser i en partner.

Nu avslöjar Jon-Krista bluffen gällande familjemedlemmen i Bonde söker fru

Under onsdagens avsnitt får Jon-Krista plötsligt besök av sin syster som ska hjälpa honom att sortera tankarna. När Hänt når honom berättar han om glädjen över att familjemedlemmen ställde upp som coach.

– Min lillasyster, hon betyder så mycket för mig. Hon är alltid den personen som alltid har förstått mig när det har varit något, säger Jon-Krista.

I programmet får vi se Tina som hon heter, dyka upp på gården och ta ett snack med Jon-Krista. Men nu kan Hänt avslöja att det hände mer än så när systern var på besök.

– Hon hade varit och pratat väldigt mycket med tjejerna innan eller i samband med det där. Men man kan väl inte ta med allting på tv. Så ja hon fick mer tid med tjejerna faktiskt och träffa dem, så hon visste lite hur de va, säger Jon-Krista och fortsätter:

– Det var jätteskönt att ha just syrran här. Vi gjorde faktiskt ett jobb tillsammans under den här inspelningen. Jag hade lånat ut några tältkåtor till henne, till ett stort event som hon anordnade så hon var här och sov över en natt. Så då fick hon chansen att träffa alla tjejerna och hon godkände de alla. Hon tyckte de var klockrena individer.

Okända natten på gården som tittarna inte får se

Inte nog med att tittarna aldrig fick se Tinas samtal med brevskrivarna så fick de inte heller se att hon sov över.

– Hon skulle sova över den natten. Hon var med på en middag den kvällen och fick hälsa riktigt på tjejerna. Men hon var mitt under jobb också så hon hade inte tid att ha en helkväll med oss, säger Jon-Krista.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN