bonde söker fru 2022

Bonde-Sannas hemliga samtal med TV4 – efter Nathalies beetende

BONDE SÖKER FRU 2022

I veckans avsnitt av Bonde söker fru fick vi se starka känslor på Jon-Kristas gård. För brevskrivaren Nathalie blev det till slut för påfrestande och hon ville tillslut inte gå upp ur sängen.
Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"
0:24

Efter reklamen: Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"

(0:24)

Slå på ljud

Bonde söker fru är ett program som engagerar stora delar av svenska folket och för många är det en tradition att se programmet varje onsdagkväll under hösten.

Som vanligt är det starka känslor som kommer upp i programmet och en som redan känt svårigheter med att göra sina val är Jon-Krista Jonsson, 29. Inför veckans val var det en kluven Jon-Krista som till slut valde att skicka hem Sanna, 31.

Men något annat som hände i programmet, närmare bestämt bara några timmar innan Jon-Krista gjorde sitt val, var att stötta Nathalie, 24, som inte mådde speciellt bra.

– Här på gården har jag väl haft ganska svårt att komma in i gruppen och jag känner väl att jag kanske inte fått visa mitt riktiga jag för Jon-Krista. Jag känner väl att jag inte kunnat ta den plats jag velat ta, säger Nathalie i programmet.

Bonde-Sanna om Nathalies beteende

När Hänt når Sanna berättar hon om sin syn på saken angående hur stämningen egentligen var på gården.

– Alltså jag tycker ju att vi hade en väldigt lättsam stämning, så var det ju. Det är ju lite svårt att avgöra men det var en väldigt lättsam stämning, vi hade bra kontakt och det var inga problem, förklarar hon.

BONDE SÖKER FRU 2022

Nathalie fick stöd av Jon-Krista

FOTO: TV4

Men Nathalies mående gick till slut inte att bortse ifrån och Sanna kände att det var bäst att larma produktionen.

– Men där sista dagen, så sa jag faktiskt till producenten att jag vet inte om hon är ledsen. För jag hade ändå försökta säga “kom här, var med oss”, men man vill ju inte vara för på typ heller för man är ju ändå där för kärlek och inte för vänskap, säger Sanna till Hänt och fortsätter:

– Men man kände att det var någonting.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Drog hon sig ofta undan?

– Svår fråga, men alltså man är ju där och jag hade ju en hel dag som jag var borta så jag vet ju inte vad som hände den dagen. Men av oss som var där så var hon kanske den som tog minst plats, det var väl det jag reagerade på. Att såhär “oj vad hon är lugn”. Jag tyckte bara att hon var väldigt väldigt lugn och inte så mycket mer än så, säger Sanna och fortsätter:

– Jag försökte ju liksom ändå att vi skulle umgås allihopa och ha trevligt men att hon var ju väldigt lugn i alla sammanhang. Så sista dagen kände jag såhär “undra om hon är ledsen” eller vad är det som händer. Och det är lite känslig fråga att ställa också till någon man inte känner.

Bonde-Sanna om situationen: ”Inte konstigt”

Efter programmet har Sanna och Nathalie fortsatt ha kontakt och Sanna kan verkligen förstå att reaktioner kan uppstå när man dejtar samma kille.

– Det är ju en speciell situation, alla dejtar samma kille och hade det skett i verkliga livet att fyra vänner hade dejtat samma kille på Tinder ja men då hade det ju inte varit så jättebra stämning. Och nu gör vi det ju självmant, så det är inte konstigt att reaktioner kommer.

Hänt har varit i kontakt med Nathalie, som avböjer intervju.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN