hänt exklusivt

Bonde söker fru-Jon-Krista om relationen till barnens mamma – uppgörelsen

JON-KRISTA, BONDE SÖKER FRU 20222, JON KRISTA VILL INTE VISA UPP SINA BARN

Bonden Jon-Krista har två barn från ett tidigare förhållande, men varför får vi aldrig se dem i programmet?
Nu berättar han om beslutet med barnens mamma.
Följ med hem till Jon-Krista: “Jag och…”
1:24

Efter reklamen: Följ med hem till Jon-Krista: “Jag och…”

(1:24)

Slå på ljud

Årets säsong av Bonde söker fru är igång och i vanlig ordning är det spänning, dramatik, romantik och starka känslor som står på agendan.

Renskötaren Jon-Krista Jonsson, 29, är en av bönderna som söker kärleken i programmet och på hans gård har det minst sagt varit starka känslor. I förra avsnittet fick vi se honom ta ett beslut som satt långt inne. Han gillade helt enkelt alla tjejerna exakt lika mycket och hade därför extremt svårt att skicka hem någon.

Även för tjejerna på hans gård har det varit en bergochdalbana rent känslomässigt. Bland annat har brevskrivaren Nathalie känt sig lite utanför gruppen och till slut tog Jon-Krista henne åt sidan och gav henne bekräftelse. Med andra ord får vi se allt möjligt som händer i kärleksäventyret hemma hos Jon-Krista.

Därför separerade Jon-Krista från barnens mamma

Något som vi dessvärre får se mindre av, eller rättare sagt ingenting av, är Jon-Kristas barn.

– Jag separerade ju från en väldigt fin tjej bara två år innan som jag har barn tillsammans med, säger Jon-Krista till Hänt och berättar anledningen till uppbrottet:

– Vi kom till ett stadie där vi ville olika i livet. Jag ville flytta och expandera i mitt yrkesliv och sikta lite mer på karriär och hon ville inte riktigt samma sak. Så då valde vi att gå skilda vägar. Men hon är en fantastisk person och jag kan inte önska mig en bättre mamma till mina barn.

Idag har Jon-Krista och exet däremot en väldigt fin relation.

– Vi har en jätte, jättebra relation och det funkar hur bra som helst för oss att ha barn tillsammans. Hon har ju träffat en ny karl också och det är en fin person det också, berättar han för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jon-Kristas beslut med barnens mamma – kravet med barnen

Jon-Krista berättar också att barnens mamma varit med på noterna sedan dag ett.

– Hon var nog en av de första jag ringde efter att produktionen hade ringt upp mig och hon fick vara med från första början. Så när det bestämdes att jag skulle vara med så önskade hon mig lycka till. Hon var dock inte förvånad att just jag skulle tacka ja till något sådant här.

Med andra ord har barnens mamma varit med på resan och haft en del att säga till om. Framför allt fick hon vara med och bestämma huruvida barnen skulle vara med i programmet eller inte

– Vi var väldigt överens där att våra barn skulle ha chansen att välja och är för unga för att välja en sådan sak. Så då sa vi det att de får vara utanför inspelningen, säger Jon-Krista till Hänt och fortsätter:

– Vi är väldigt överens kring hur vi tänker om barnen. Jag är överlycklig över att ha henne som mamma till mina barn.

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN