bonde söker fru

Bonde-Backis barnbesked – för Evelinas skull: ”Bra att göra klart...”

Eveina och Backis

Mikael ”Backis” Backstulid delade öppet med sig om sina drömmar om att en dag skaffa barn i Bonde söker fru 2021.
Idag är han förlovad med brevskrivaren Evelina.
Nu berättar han om de framtida barnplanerna.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sig
0:30

Efter reklamen: Jon-Krista tackar för sig

(0:30)

Slå på ljud

En bonde som gjorde ett starkt intryck hos såväl tittaren som hos brevskrivarna i Bonde söker fru 2021 var ingen mindre än skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid.

Många minns nog hur kärlekssagan med Evelina trappades upp och idag är paret lyckligt förälskade i varandra. I programmet berättade Backis att skaffa familj och barn är en dröm han har.

I en intervju med Hänt berättar han att paret inte stressar med att utöka familjen – sanningen är den att det inte passar sig just nu. Evelina studerar nämligen i Skara och bor ofta där.

– Evelina pluggar ju nu, så man får väl se. Det är ju bra att göra klart utbildningen först. Det är ingen brådska, säger Backis.

Men lite sugen verkar han allt vara. När han kommer in på sina vänner Hannes Haraldsson och Susanna Karlsson som precis avslöjat att de väntar sitt andra barn säger han:

– De ska ju ha ett barn till. Det är ju underbart, man är lite avundsjuk. Men man får glädjas åt dem.

Backis stora glädje – Evelina tillbaka på gården

Backis och Evelina kan åtminstone glädjas åt att hon i nuläget bor på gården igen. Hon studerar till hovslagare i Skara och är nu ute på praktik och som hittat ligger en av Sveriges bästa hovslagare i granngården till Backis.

– Hon trivs jättebra och har verkligen hittat sin grej. Just nu har hon praktik hos en av Sveriges bästa hovslagare så det är ju jättebra. Sen bor jag granne med honom så hon hörde om hon fick vara hos honom och det var inga problem, berättar Backis glatt!

Hon har sin praktik i åtta till tio veckor och komme alltså att kunna bo på hemmaplan med sin stora kärlek under tiden hon praktiserar – och någon som är glad för det är såklart Backis.

– Det är jätteskönt, att vakna och somna bredvid varandra och sådär.

Evelina i tårar efter fästmannens fina ord i tv

Nyligen medverkade paret i Bonde söker fru Vad hände sen? och tittarna fick därmed en uppdatering på deras relation efter att tv-teamet hade lämnat gården.

Och det blir stundtals känslosamt, Evelina syns nämligen bli märkbart tagen i programmet efter sin fästmans varma ord.

– Det är nog den viktigaste händelsen i mitt liv, det störste och finaste liksom, säger Backis om första mötet med Evelina.

Här blir Evelina märkbart tagen av sin fästmans fina ord.

– Trodde inte man skulle få uppleva det faktiskt, säger Evelina vidare.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN