Bonde-Susannas barnavslöjande – två år efter sonen Tors födsel

Bonde-Susannas barnavslöjande – två år efter sonen Tors födsel

Bondeparet Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson har sonen Tor sedan tidigare.
Nu avslöjar paret att de väntar sitt andra barn.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Zeina Mourtada: saker att göra en dålig dag
0:26

Efter reklamen: Zeina Mourtada: saker att göra en dålig dag

(0:26)

Slå på ljud

Susanna Karlssons medverkan i Bonde söker fru 2018 slutade med succé. Hon föll pladask för brevskrivaren Hannes Haraldsson och resten av historia. Sedan parets medverkan i programmet ha Sedan dess har de flyttat ihop och 2021 blev de föräldrar för första gången när de fick sonen Tor. För några månader sen avslöjade de även att de hade förlovat sig.

Men nu avslöjar de ännu en glad nyhet – de ska nämligen få barn igen.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Bonde-parets barnavslöjande – två år efter sonen Tors födsel

Familjelivet går som på räls för paret. På Instagram får vi följa familjens äventyr och Susannas uppdateringar om sonen Tor.

Det är ofta som tv-profilen har frågestund på sin Instagram, då följarna får ställa frågor. I november hade hon en frågestund som dominerades av frågor gällande sonen Tor och om familjen eventuellt kommer att utökas i framtiden.

Då svarade Susanna:

”Om man fick önska fritt så skulle jag vilja ha minst 5 såna här gulltussar till, helst levererade till nästa sommar tack.”

Och nu har hennes önskan slagit in, när hon bara några månader senare avslöjar att paret väntar tillskott och att Tor ska bli storebror.

”Så skönt att få berätta för er. Vi ska bli 4 i juli”, skriver Susanna på Instagram.

Paret är goda vänner med Mikael "Backis" Backstulid, som var med i Bonde söker fru 2021. Till Hänt berättar Backis att han vetat om att paret berättade om graviditeten för ett tag sedan.

"Ja de är klart vi pratat om de. Som nära vän har jag vetat om de ett tag", skriver Backis

Parets stundande bröllop

Det är fullt upp för Susanna och Hannes på gården. Inte nog med att de väntar en bebis så är de också i full gång med att planera deras kommande bröllop. I höstas delade Susanna en bild på sin Instagram där hon berättar om förberedelserna.

"Sitter och funderar på nästa sommar och BRÖLLOP! vilka ska vi bjuda, hur ska vi lägga upp dagen. Vad känns viktigt vad vill vi inte ha. Så många beslut att ta! Så mycket pirr och förväntan!", skriver hon i ett inlägg.

Det blir en händelserik sommar för bondeparet som både ska gifta sig och bli föräldrar igen!

Stort grattis till er båda!

Hänt har sökt Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson för en kommentar.

FOTO: INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN