Bonde-Susannas familjelycka – bekräftar glädjen: ”Så spännande”

Susanna Karlsson.

Mycket har hänt i Susanna Karlssons liv sedan Bonde söker fru.
Hon har bland annat förlovat sig och fått sonen Tor.
Nu kommer hon med ännu ett glädjebesked för familjen.
Evelina och Backis lycka över relationen till familjen
0:36

Efter reklamen: Evelina och Backis lycka över relationen till familjen

(0:36)

Slå på ljud

När Susanna Karlsson medverkade i Bonde söker fru 2018, blev hon snabbt en omtyckt profil i programmet. Säsongen fick ett gott slut för henne då hon hittade kärleken i brevskrivaren Hannes Haraldsson.

Parets kärlek har bara växt starkare efter dejtingprogrammet. Sommaren 2021, fick de ett barn ihop, sonen Tor. Ett år senare, för bara ett par månader sedan, avslöjade paret att de även har förlovat sig. Och nu berättar Susanna om ännu en glad nyhet!

Tors första vecka på förskolan

Susanna genomgick en tuff period med sonen i slutet på sommaren. Han hade varit sjuk i över en vecka och Susanna bestämde sig för att åka till akuten med honom när kroppstemperaturen nådde 40,6 grader.

Men sjukdomen gick över och Susanna kunde berätta att Tor fick göra sin första dag på förskolan. Hon delade ett inlägg på Instagram och berättade om den spännande nyheten.

Så otroligt kul att packa lilla väskan och vinka av Tor och Hannes! Dessutom ringde Hannes 10 minuter efter dom varit på förskolan för att säga att Tor lekte ute med dom andra och verkade helt glömt bort att pappa var där ”, skriver hon.

Nu har det gått en vecka sedan lille Tor började skolan och det verkar som att han har hittat helt rätt!

Jo, Tor har SVINKUL på förskolan han leker upptäcker och är sitt vanliga galna jag! Att äta på förskolan gick toppen, och det har smittat av sig hemma också. Så skönt att han äter nu! Han har blivit lite ledsen när Hannes har varit borta 10-15 minuter men det kommer gå så himla bra nästa vecka tror jag!”, skriver Susanna på sin Instagram.

Nu ska Tor testa att vara själv på förskolan men Susanna är förberedd på att åka dit om han skulle få hemlängtan.

Ska bli så spännande och höra från pedagogerna nästa vecka när han är själv! Och jag är på standby hemma för att åka dit om han inte kan tröstas och saknar oss för mycket. Så skönt att jag bara har 5 till förskolan!

Bonde-Susannas stora familjelycka

Men det är inte bara de goda nyheterna om sonen som Susanna delar med sig av. Hon ska nämligen även börja planera bröllopet nu! På Instagram berättar hon om den glada nyheten för sina följare.

Sitter och funderar på nästa sommar och BRÖLLOP! Vilka ska vi bjuda, hur ska vi lägga upp dagen. Vad känns viktigt vad vill vi inte ha. Så många beslut att ta! Så mycket pirr och förväntan!”, skriver hon.

Hon vänder sig till följarna för att få tips och ideér inför den stora tillställningen.

Kan ni nämna nått ni tyckte va smart/kul eller häftigt på nått bröllop ni varit på?”, frågar Susanna.

Spännande!

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN