TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bonde-Susanna Karlssons nya barnbesked – 1 år efter sonens födsel

27 aug, 2022 
Susanna
Susanna Karlsson är en av Bonde söker frus kändaste profiler som fann kärleken i Hannes år 2018.
År 2021 välkomnade de en son och nu ett år senare kommer hon med ett nytt barnbesked!
Annons
Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"Brand logo
Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"

Bonde söker fru är programmet som år efter år visar att det fungerar. Flera bönder har funnit kärleken i en brevskrivare och en av dem är Susanna Karlsson.

Hon medverkade i programmet år 2018 och har sedan dess blivit en riktigt folkkär profil. Förra året välkomnade hon och Hannes Haraldsson deras första barn som fick namnet Tor.

Nu ett år senare ger Susanna svar på barnfrågan igen!

Susanna om förlossningen med Tor – hyllningen till Hannes

Susanna har sedan Bonde söker fru blivit stor på sociala medier och har över 80 000 följare på Instagram. När hon i augusti förra året födde Tor var hon snabb med att uppdatera följarna om förlossningen.

I ett känslosamt inlägg skrev hon bland annat om sin tacksamhet för fästmannen Hannes.

Annons

”Jag önskar att alla kunde få ha en Hannes i sitt liv (och kanske framförallt under en förlossning) en tryggare hand finns inte att hålla i, och ett stöd likt ett berg att luta sig mot! Nu är du pappa till mitt barn”, skrev Susanna då.

– Det är väldigt roligt att ha den här historien att man träffades i Bonde söker fru. Jag såg ju senast på Ica alla bönderna på första sidan. Tänk att det där var jag för fyra år sedan, och nu står jag och tittar på tidningarna, det är så svindlande, berättade hon då.

Susannas nya barnbesked med Hannes 1 år efter födseln

Nu har sonen Tor hunnit fylla 1 år och Susanna ger nu svar på frågan om tankarna på fler barn i en frågestund på Instagram.

Susannas frågestund på Instagram.
Susannas frågestund på Instagram.

”Vi har såklart pratat om detta, och efter att vi fick Tor så har vi nog enats om att får vi två är vi väldigt tacksamma för det. Men tre vore drömmen”, skriver Susanna som svar på frågan ifall de vill ha ett syskon till Tor.

Susannas frågestund på Instagram.
Susannas frågestund på Instagram.

Paret är iallafall säkra på att de vill ha ett syskon till Tor.

”Vi vill ha syskon men när? Så svårt att avgöra! Tror vi kommer att försöka få syskon ganska snart! Men känner absolut inte samma stress denna gång”, skriver Susanna.

FOTO: TV4 / Instagram Showbonden

Annons