Bonde-Susanna Karlsson akut till sjukhus med 1-årige sonen Tor

Susanna Karlsson

Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson har behövt åka in akut med 1-åriga sonen Tor.
Detta efter att han varit sjuk i åtta dagar.
”Lungorna”, skriver tv-profilen på Instagram.
Därför umgås inte Backis och Evelina lika mycket med Susanna och Hannes
0:39

Efter reklamen: Därför umgås inte Backis och Evelina lika mycket med Susanna och Hannes

(0:39)

Slå på ljud

Susanna Karlsson slog igenom i dejtingprogrammet Bonde söker fru 2018 och fann kärleken i Hannes Haraldsson efter ett tufft slutval. Men sedan kamerorna slocknade har kärleken gått som på räls för turtuvorna.

De är förlovade sedan en tid tillbaka och år 2021 välkomnade de deras första gemensamma barn, Tor, som nu hunnit bli 1 år.

Men nu nås vi av beskedet att lilla Tor är sjuk och Susanna har behövt åka in akut till sjukhus med sonen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Susanna om förlossningen – känslosamma orden om Hannes

Susanna och Hannes insåg ganska snabbt att de ville ha barn och för nästan prick ett år sedan gjorde lilla Tor entré. Men Susanna hade det kämpigt sista tiden av graviditeten, hon gick nämligen över tiden och för Hänt beskrev hon det som tufft.

”Det är tufft men jag känner mig trygg med att han mår bra efter kontrollen igår. Skönt att ha ett slutdatum nu, även om jag hoppas att allt kan få sätta fart på egen hand innan tisdag”, förklarade Susanna i ett meddelande till Hänt.

Men i mitten av augusti kom Tor och Susanna beskrev förlossningen som häftig, samtidigt hyllade hon Hannes för hans fina stöd.

”Jag önskar att alla kunde få ha en Hannes i sitt liv (och kanske framförallt under en förlossning) en tryggare hand finns inte att hålla i, och ett stöd likt ett berg att luta sig mot! Nu är du pappa till mitt barn”, skrev Susanna då.

Susanna akut till sjukhus med sonen – efter 8 dagar som sjuk

Men att livet med småbarn innebär många prövningar är sedan gammalt. Susanna har sedan sin medverkan i tv blivit väldigt folkkär och delar med sig av alltifrån jobbiga till lyckliga stunder.

Så även denna gång, sonen Tor är nu inne på sin åttonde dag som sjuk och Susanna publicerade en bild på dem tillsammans från sjukhuset under natten.

Susanna Karlsson

Susanna Karlsson med sonen Tor.

FOTO: Instagram

”Japp vi tog oss till akuten när febern steg upp mot 40,6 (högst hittills) dag 8 på eländet”, skriver Susanna på Instagram-story och fortsätter:


”Älsklingen, det blir en röntgen av lungorna innan vi kanske får åka hem igen”, skriver Susanna.

Hänt har sökt Susanna Karlsson utan gensvar.

FOTO: Instagram / TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN