TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bråken mellan Katrin Zytomierska och Julia Franzén – Bingo Rimer om relationen

29 jul, 2022 
Felicia Hovryd
Fotografen Bingo Rimer har en svart kavaj och mörkgrå polo.
Bingo Rimér och Julia Franzén har kilat stadigt ett bra tag. Men nu visar det sig att det finns vissa bråk mellan Julia och exet Katrin Zytomierska.
Nu avslöjar Bingo sanningen om hur relationen verkligen är mellan Katrin och Julia.
Annons
Julia Franzén avslöjande om kravlistan för sin assistent – stämmer inteBrand logo
Julia Franzén avslöjande om kravlistan för sin assistent – stämmer inte

Julia Franzén, 32, sökte efter kärleken i TV4:s första säsong av Bachelorette, men någon kärlek eller drömprins hittade hon inte under programmet. Istället fanns han på hemmaplan och strax efter inspelningarna stod det klart att det var Bingo Rimér, 47, som fångat hennes hjärta.

Bingo och Julia dejtade ett tag innan Julia åkte till Bachelorette, men där och då ville de inte samma saker i livet. Bingo kände att han inte ville ha fler barn – en åsikt som han idag har ändrat sig om.

Bingo har sedan tidigare barnen Ringo, 12, och Rambo, 9, tillsammans med exet Katrin Zytomierska, 44. Bingo har även dottern Nova, 19, från en tidigare relation

Julia Franzén om relationen med Bingo Rimer: ”Tröttnat”

Julia och Bingo dejtade under hösten 2020 men efter några månader bestämde de sig för att sluta dejta. Nu har de däremot hittat tillbaka till varandra. Anledningen till uppbrottet var för att Bingo inte ville ha barn eller helt och hållet slå sig till ro med Julia.

Annons

”När jag träffade Bingo efter allt drama efter Bachelorette så blev allt så tydligt. Allt är så okomplicerat mellan oss. Han är så otroligt fin mot mig. Vi har så kul. Han hade tröttnat på att höra mig säga i intervjuer att han inte vill ha barn och ville ha ett öppet förhållande. Han fick mig att förstå att det inte var så längre. Vi pratade om framtiden och att allt går ju att lösa. Vi tror ändå inte på den klassiska familjekonstellationen när det kommer till boendet. Vi båda tror att de flesta par mår bäst som särbos. Helt enkelt. Och vi passar otroligt bra ihop”, skriver hon.

Efter återföreningen har Bingo ändrat åsikt, nu vill han alltså ha fler barn och stadga sig.

Bingo avslöjar sanningen om relation mellan Katrin och Julia

Under en frågestund på Instagram avslöjar Bingo hur relationen ser ut mellan Julia och Katrin när en följare frågar om de någonsin blir irriterade på varandra.

Annons

”Absolut. Katrin och Julia är väldigt olika. Men samtidigt två väldigt starka kvinnor med starka åsikter och värderingar. Julia är nog lite mer diplomatisk och påläst på känslor och hur man hanterar dom. Katrin saknar ibland filter och kan säga saker rakt ut. Det kan vara väldigt skönt med en rak och ärlig dialog. Men ibland har det blivit fel.”, skriver Bingo bland annat på sin Instagram.

Trots att Julia och Katrin är olika skriver Bingo att de lärt sig förstå varandra och tycker om varandra och trivs ihop. Vad skönt!

Bingos svar från frågestunden om Julia och Katrins relation.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, INSTAGRAM

Annons