Bingo Rimér akut till sjukhus med 9-åriga sonen – efter hemska olyckan

Bingo Rimér

Bingo Rimér har fått åka akut till sjukhus med 9-åriga sonen Rambo.
Nu berättar han om den fruktansvärda upplevelsen.
”Det var blod överallt”, skriver han.
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto
0:19

Efter reklamen: Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

(0:19)

Slå på ljud

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska var ett par i över sex år och tillsammans fick de barnen Ringo och Rambo.

Nu tvingas Bingo åka in akut med sonen efter den otäcka olyckan.

Bingo Rimér akut till sjukhus med 9-åriga sonen – efter hemska olyckan

Det är på Instagram som kändisfotografen berättar om den dramatiska händelsen. Han skulle precis sätta sig och ta en öl när han plötsligt hörde ett skrik. Skriket visade sig komma från ingen mindre än den 9-åriga sonen Rambo.

”Jag satte mig tillrätta och hann precis smutta på drinken när ett öronbedövade barnskrik ekar från andra sidan huset. Rambo har tappat kontrollen på sin el-cross och råkat köra rakt in i muren med full fart. Ett kaos uppstår och jag springer till Rambo och möts av så fruktansvärt mycket blod. Det är blod överallt. Rambo gråtskriker av smärta. Jag känner hur paniken bubblar inombords och hur adrenalinet pulserar. Jag tar av Rambo hjälmen försiktigt. Det ser ut som någon tagit en stor sax och klippt hans överläpp mitt itu. Blodet sprutar från näsan och läppen”, skriver Bingo.

De tar sig sedan till närmsta akutmottagning som är öppen, och väl där får de hjälp.

”Väl framme fick vi ett helt fantastiskt bemötande. Jag hinner tänka att Rambo som har världens vackraste lilla mun måste få en riktigt duktig läkare som syr ihop honom. Då dyker han upp. Läkaren Linus. Ung proffsig och karismatisk. Han talar först lugnt med Rambo och undersöker honom försiktigt. Vi måste sy ihop din läpp Rambo. Gör det ont frågar Rambo uppgivet och tårarna rinner. Linus bedövar först och syr ihop honom helt perfekt. När dom är klara ger Linus Rambo en ”high-five” Jag kan äntligen slappna av.”

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!