Nova Rimérs uppmaning till Bingo efter romansen med Julia Franzén

Julia Franzén, Bingo Rimér och Nova Rimér

Instagram/TT
Bingo Rimér och Julia Franzén dejtar.
Nu sätter 17-åriga dottern Nova RImér ner foten med ett krav på pappans nya relation.
Julia Franzéns första ord om hemliga romansen med Bingo Rimér
Slå på ljud

Julia Franzén, 30, och Bingo Rimér, 45, har funnit varandra. Det var efter att Julia kallade Bingo för sin drömman i en uppdatering på Instagram story som duon fick kontakt och började prata.

Konversationerna på sociala medier övergick sedan till det verkliga livet och efter en kväll tillsammans insåg de att de kom väldigt bra överens.

Julia och Bingos romantiska helg

I veckan var det dags för Julia att lämna Sverige bakom sig och istället flytta till varmare breddgrader – nämligen Marbella. Julia skulle då resa ifrån Stockholm och vad passade inte bättre än att tillbringa sina sista dagar hos Bingo, som bor i huvudstaden. Sagt och gjort flyttade Julia in för några intensiva dagar med fotografen.

Det blev flera olika slags dejter som middagar och fest men en sak stod säker – de hade det väldigt trevligt ihop.

– Vi har haft det jättebra. Han är en fin person alltså, man har så kul med honom. Han är fantastik, så glad och rolig. Han är jättebra, sa Julia till Hänt efter helgen.

Även om Julia Franzén nu har flyttat så var hon inte orolig över hur de skulle kunna fortsätta ses. Bingo har nämligen en planerad Marbella-resa redan nästa vecka.

Bingo Rimér med exet Katrin Zytomierska samt barnen

Bingo Rimér har tre barn Nova, Ringo och Rambo.

Karin Törnblom/TT

Nova Rimérs krav på pappa Bingo

Under torsdagskvällen var Bingo ute på middag med sin dotter Nova Rimér, 17. Han har tidigare berättat att dottern har vissa krav på hans dejtingliv, nämligen inga tjejer under 25.

Men den gränsen klarar Julia, däremot finns det nu en annan uppmaning som Nova har gällande sin pappa och Julias relation.

”Vi njuter av maten och pratar om livet. Vi pratar om min dejt Julia ”Hon verkar vara en helt fantastisk tjej och väldigt söt. Men inga fler barn!!” säger Nova och spänner blicken i mig samtidigt som hon tar ett stort bett på en blodig köttbit”, skriver Bingo på Instagram och fortsätter:

”Tankarna snurrar och här sitter jag med min förståndiga och mycket vackra dotter som snart fyller 18 år. Jag har två exfruar. Fyra ungar (med Falke♥️) och det är bara Rambo som var planerad. Jag tänker Livin' La Vida Loca och beställer en smaskig dessert med varma hjortron”.

LÄS OCKSÅ: Bingos bild avslöjar Julia Franzéns relation till Katrin Zytomierska

FRÅN FÖRSTASIDAN