Bilderna avslöjar Elena Belles okända relation till världsartisten Steve Aoki

Elena Belles

Tidigare i år började romansrykten kring Hollywoodfrun Elena Belle och skådespelaren David Charvet att cirkulera, men sedan dess har det varit tyst om den påstådda romansen. Nu syns Elena istället tillsammans med världsartisten Steve Aoki. Här är bilderna som visar Elena och artistens relation.

Elena Belle, 36, är den svenska realitystjärnan, glamourmodellen och bloggaren som tidigare gick under namnet Natacha Peyre. Hon blev känd för det svenska folket när hon medverkade i Paradise Hotel 2005 och har sedan dess varit med som en av fruarna i Svenska Hollywoodfruar.

Elena flyttade nämligen till Los Angeles redan 2008 och har sedan dess varit bosatt i den kändistäta staden. Och kändistätt verkar hon minst sagt ha runt sig. Nu syns tv-profilen nämligen med den världskända artisten Steve Aoki.

TV Därför känner du igen Rosinja i Vi eller aldrig

Elena Belles har synts tillsammans med skådespelaren David Charvet

Det var tidigare i år som romansrykten mellan Elena och den framgångsrika skådespelaren David Charvet började att cirkulera. Detta efter att paparazzibilder på duon började att uppmärksammas.

På bilderna kunde man nämligen sen Elena och Meet prince charming-skådespelaren gå sida vid sida och de ska även ha setts äta middag tillsammans på en lyxig restaurang i det populära Malibu. Enligt tidningen Dailymail ska Elena och David även varit på resa i Tulum med varandra och bilder visar också hur de kommer tillbaka till USA tillsammans. Men sedan dess har det varit tyst om den påstådda romansen.

Nu syns Elena istället tillsammans med en annan världskänd profil.

Bilderna visar Elene Belles relation till världsartisten Steve Aoki

På Elenas Instagram har man nämligen kunnat se hur hon och dottern Luna gett sig iväg på bilsemester för att umgås med världsartisten Steve Aoki. DJ:n och musikproducenten är känd för bland annat sina remixer av välkända låtar från artister som Snoop Dogg och Michael Jackson och han har även tidigare arbetat tillsammans med Elenas man Michael Theannes som gick bort i början av förra året.

På Instagram delar Elena bilder som visar hur hon och dottern spenderar tid hemma hos DJ:n och av bilderna att döma verkar det ha varit ett kärt återseende.

"Så kul!", skriver hon bland annat till bilderna där hon och dottern hoppar på en studsmatta i Steves lekrum.

Därefter lägger hon upp en bild tillsammans med Steves familj och skriver:

”Vår Las Vegas familj.”

Elena Belle Steve Aoki

Elena Belle och dottern Luna hemma hos Steve Aoki

Elena Belle och Steve Aokis familj

Elena Belle och Steve Aoki

LÄS MER: Elena Belles nya avslöjande om skönhetsingreppen

LÄS MER: Gunilla Perssons nya bakslag med mamma Iris Persson på sjukhuset

FOTO: Instagram,

SENASTE NYTT!