Elena Belles nya avslöjande om skönhetsingreppen

Elena Belle känd från Svenska Hollywoodfruar

Elena Belle är van att synas framför kameran och med det krävs det att man tar hand om sitt utseende, iallafall enligt henne själv. I en frågestund på sin Instagram avslöjar hon sanningen om hennes skönhetsingrepp.

Elena Belle, 36, blev känd efter att hon medverkat i den andra säsongen av Paradise Hotel 2005 och efter det har hon tagit plats i den populära realityserien Svenska Hollywoodfruar tillsammans med bland andra Maria Montazami och Gunilla Persson.

Med en karriär som handlar om att synas framför kameran är det inte helt sällan man vill piffa till sig lite extra. Något som Elena Belle inte är sen att erkänna:

”Det är de absolut värt, du köper en ny bil, varför ska du inte reparera dig själv?” Har hon tidigare sagt i en intervju.

– Alla behandlingar genom åren har gått på en hel del pengar. Jag kan tänka mig att jag lagt ut i alla fall en miljon kronor på min kropp. Det är det absolut värt. Du köper en ny bil, varför ska du inte reparera dig själv, resonerar hon.

Bleker bort sitt kejsarssnittärr för flera tiotusentals kronor

I tv-programmet Svenska Hollywoodfruar kan vi följa hur Belle genomgår en behandling för att bleka sitt ärr från förlossningen med dottern Luna, 3.

ÄRLIGT Elena avslöjar privata detaljerna om kärlekslivet

Förlossningen fick göras med kejsarsnitt och att bleka bort ett sådant ärr är inte helt gratis.

– Den här behandlingen kostar 10 000 kronor per behandling, och man behöver minst fyra, men gärna sex. Det är det så klart värt, förklarade Elena Belle då.

Och Elenas tidigare erfarenheter kring olika skönhetsingrepp är inte något tv-profilen smusslat om.

– Jag fixade brösten när jag var väldigt ung, jag fixade näsan när jag var yngre. Och sen fillers och lite botox och sånt där, sade hon då.

Svarade på frågor om olika skönhetsingrepp på Instagram

Hon har över 400 000 följare på Instagram med namnet Officialelenabelle som aktivt ställer frågor om bland annat hennes egna erfarenheter kring skönhetsingrepp och om hon har tips på vilken salong som är bäst på fillers. Och det var i en så kallad frågestund på Instagram som Elena Belle svarade på frågor kring skönhetsingrepp som hon fick från sina följare.

Elena Belles svar på en följaren fråga under en frågestund på sin Instagram. Foto: Elena Belle/Instagram

Elena Belles svar på en följaren fråga under en frågestund på sin Instagram. Foto: Elena Belle/Instagram

”Var är det bästa stället att göra läpp fillers i Sverige någonstans? Karin är inte tillgänglig längre” Frågar en följare.

Och Elena är inte sen på att svara på följarens fråga:

”Karin var den bästa, jag tycket att hon måste komma tillbaka!!! Jag vet ingen annan i Sverige.”

”Vad är din erfarenhet kring botox? Jag funderar på att göra gummy smile behandlingen.” Frågar en annan följare.

”Jag använder väldigt lite i min panna men jag gör behandlingen för huvudvärk för jag har inte direkt så mycket rynkor där” svarade Elena Belle.

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöf om kärlekslivet efter tuffa uppbrottet från Jireel

LÄS OCKSÅ: Magnus Hedman lämnar Sverige efter uppbrottet från Karin Ahl

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Svenska Hollywoodfruar/TV3

Senaste nytt