TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carina och och Erik Berg säljer lägenheten – se bilderna inifrån

27 okt, 2022 
Carina och och Erik Berg
Makarna Berg har bestämt sig för att sälja sin lägenhet i stan och flytta till en villa i Danderyd.
Nu visar Carina upp den enorma femummaren på Instagram.
– Kommer sakna, skriver hon i inlägget.
Annons
Kristian Luuk om framtiden för På spåretBrand logo
Kristian Luuk om framtiden för På spåret

Ett år efter skilsmässan från Kristian Luuk, 56, avslöjade Carina Berg, 44, att hon hittat kärleken på nytt i den tolv år yngre fotbollsspelaren Erik Berg, 33. I april 2018 visade paret upp sina förlovningsringar och i oktober samma år kunde Hänt avslöja att Erik och Carina blivit äkta makar.

Det var sedan Aftonbladet som publicerade de första bilderna från det hemliga bröllopet, som ägde rum i Vemdalens kyrka i Härjedalen. Carina var klädd i en lång, benvit klänning samt pälskappa och Erik bar en rutig, marinblå kostym, samt svart fluga, hatt och mörk rock med pälskantad krage.

Bergs drömkåk försvinner efter två säsonger: ”Vi har sänt färdigt”

Mycket har hänt sedan dess. Idag har Carina och Erik Berg två gemensamma barn, sonen Otto och dottern Juno. Såklart ingår även sonen Holger i familjen, som Carina alltså har tillsammans med ex-maken Kristian Luuk.

Annons

Att skaffa barn är inte det enda makarna har ägnat sig åt de senaste åren. De har också haft fullt upp med att renovera sitt sommarhus, en resa vi har kunnat ta del av i discovery+-programmet Bergs drömkåk.

I ett avsnitt av Carina och Carolina Gynnings podcast Gynning & Berg - hittar sig själva förklarade tv-profilen att det inte blir en säsong tre av Bergs drömkåk.

– Vi har sänt färdigt. Det blir inget mer bygg för Berg, sa hon då.

Carina Berg visar upp lägenheten efter husköpet

Nu har makarna Berg tagit på sig an ett nytt projekt. De har nämligen köpt ett hus ihop! I podden avslöjade Carina Berg nyligen att villan ligger i Danderyd.

Hur den nya villan ser ut är ännu oklart och vi inväntar de första bilderna med spänning. På Instagram visar Carina Berg nu istället upp sin lägenhet, som hon och Erik alltså ska flytta ifrån inom kort.

Annons

I inlägget skriver tv-profilen om känslorna inför att lämna lägenheten och avslöjar samtidigt vad planerna för villan är!

”Kommer sakna vår fina matsal/tvätt-torkningsplats. Men längtar också till nya huset och all yta. Och vi kommer nästan inte behöva renovera ngt. Bara köket. Och badrummet. Och tvättstugan. Och måla om lite. Och några nya golv. Och tak. Och ytterdörrar. Men annars inte så mycket”, skriver Carina Berg i inlägget.

Lägenheten är en femrummare på 124 kvadratmeter i Vasastan, i Stockholm. Enligt Booli köpte de fastigheten för 14 200 000 kronor för två år sedan.

Carina Bergs kök
Carina Bergs matsalsrum

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons