TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carina Berg och Erik Johanssons hemliga bröllop

15 dec, 2018 
Malin Ljung
carina berg och Erik Johansson gifter sig
Carina Berg och Erik Johansson har gift sig. Under en hemlig ceremoni sa de ja till varandra – 1,5 år efter att de blev ett par.
Annons

Så var de man och hustru, programledaren Carina Berg, 41, och fotbollsspelaren Erik Johansson, 29, har gift sig.

Precis som Hänt kunde avslöja för en månad sedan så gifte sig paret under lördagen under en privat ceremoni.

– Bröllopet kommer att ske den 15 december, berättade en initierad uppgiftslämnare till Hänt.

För en vecka sedan var Carina och Erik i New York på semester, men under fredagen uppdaterade Carina att de befann sig i Björnrike i Jämtland där de har en stuga. Bilden avslöjade att de var där i sällskap av flera vänner.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu avslöjar Aftonbladet att Carina och Erik knöt bandet under en intim bröllopsceremoni i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

Aftonbladet, som var på plats under vigseln, skriver att gästerna ska ha anlänt strax innan klockan 4 till den snötäckta kyrkan. Bland de inbjudna fanns bland annat Christine Meltzer, programledarkollega och nära vän till bruden. När alla var på plats anlände brudparet. Carina klädd i lång, benvit, broderad eller virkad klänning samt pälskappa och Erik i rutig, marinblå kostym, svart fluga, hatt och mörk rock med pälskantad krage.

Annons

Efter ceremonin strömmade följet ut på kyrkbacken. Carina och Erik ska sedan ha kommit ut till tonerna av fiolspel, medan gästerna kastade röda rosenblad över dem.

– Gästerna jublade när de kom ut. Häst och släde kördes fram med facklor och Erik och Carina kramades om innan de hoppade ner i släden och åkte därifrån. Gästerna lämnade sedan i buss, säger ett ögonvittne till Nöjesbladet.

Brudparet ska sedan ha lämnat kyrkan i ett häst och vagn-släde.

Carina Berg var tidigare gift med programledarkollegan Kristian Luuk, 52. De två skiljde sig hösten 2016, och sommaren därpå ska hon ha fallit handlöst för Erik Johansson som hon mötte genom gemensamma vännen Mia Parnevik.

Under våren tog de det stora steget att förlova sig, och kärleken mellan dem gick inte att missa.

”Fredagen den 13:e april, den överlägset bästa dagen i mitt liv. Se, som hon skiner. Min blivande fru”, skrev Erik på sin Instagram.

Annons

Erik sa upp miljonkontraktet för Carina

När de blev ett par fanns dock ett litet hinder för deras kärlek – Erik Johansson hade skrivit på ett långtidskontrakt med fotbollsklubben FC Köpenhamn. Enligt uppgifter till Sportbladet ska han ha varit den danska ligans bästa spelare med en årslön på 7-8 miljoner kronor.

Men vad spelar pengar för roll när man bor i Köpenhamn och ens stora kärlek i Stockholm? I somras bröt därför Erik kontraktet med den danska fotbollsklubben och valde att flytta till Carina. Nu har Erik Johansson kontrakt med Stockholmsklubben Djurgården.

– Jag är ledsen över att jag lämnar klubben på det här sättet, men för mig fanns det ingen annan utväg. Jag har ett mycket stort behov av att kunna vara hos min familj och det gick endast att lösa genom att flytta till Stockholm, ursäktade han sig på FCK:s hemsida.

FOTO:

Annons