LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hänt avslöjar: Carina Berg och Erik Johansson gifter sig

12 nov, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Hänt kan nu avslöja att Carina Berg gifter sig med sin fästman Erik Johansson den 15 december.
I april förlovade sig Carina Berg med pojkvännen Erik Johansson. Nu kan Hänt avslöja att programledaren snart står brud!
Annons

Hösten 2016 meddelade Carina Berg, 41, och dåvarande maken Kristian Luuk, 52, att de skulle skilja sig. Men Carina sörjde inte det kraschade äktenskapet särskilt länge. Bara ett år senare hade hon funnit kärleken på nytt i tolv år yngre kärleken, fotbollsspelaren Erik Johansson.

I april i år visade de upp sin förlovningslycka på sina Instagram-profiler.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Solen strålar runt honom. Det gör den även om det är natt eller mulet har jag märkt. Min blivande make.” skrev Carina Berg till en bild där hon visade upp sin förlovningsring.

Även Erik Johansson uppdaterade om den stora dagen.

”Fredagen den 13:e april, den överlägset bästa dagen i mitt liv. Se, som hon skiner. Min blivande fru.” skrev han.

Nu kan Hänt avslöja att paret gifter sig.

Den 1 oktober inkom en hindersprövning från paret till Skatteverket, vilket också bekräftas av Hänts källa.

– Bröllopet kommer att ske den 15 december, säger en initierad uppgiftslämnare till Hänt.

Annons

En hindersprövning måste enligt svensk lag göras innan ett par ska gifta sig för att se att inget hinder föreligger äktenskapet. När hindersprövningen är klar får man ett intyg från Skatteverket, som är giltigt i fyra månader.

Carina Berg och Erik Johansson har enligt tidningen Expressen också bett om en snabb behandling av hinderprövningen eftersom bröllopet sker inom snar framtid.

Carina har 9-årige sonen Holger tillsammans med Kristian Luuk, som hon var gift med i åtta år. Enligt Kristian Luuk själv var det Carina Berg som dumpade honom, ett skämt som han i alla fall drar i hans egen show Scenkväll med Luuk, som han just nu befinner sig på turné med.

– Jag har varit med om både glada dagar och superjobbiga dagar, där jag knappt orkat kliva ur sängen, har Kristian berättat om skilsmässan i efterhand i Karlavagnen i Sveriges radio.

FOTO: IBL

Annons