LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dit flyttar Carina och Erik Berg – makarna köper villa i lyxområdet: ”Så flott”

12 okt, 2022 
André Färnsveden
Erik och Carina Berg.
Förra veckan avslöjade Carina Berg att hon och maken Erik Berg hade köpt ett hus.
Nu bekräftar hon var det nya huset ligger – och beslutet att lämna kollegan Carolina Gynning.
Annons
Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"Brand logo
Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"

För många år sedan var Carina Berg, 44, gift med programledaren Kristian Luuk, 56 och tillsammans fick de sonen Holger. Men efter åtta år brakade äktenskapet samman och de ansökte om skilsmässa.

Kort efter separationen från Kristian hittade Carina kärleken igen i den elva år yngre fotbollsspelaren Erik Berg, 33. De gifte sig 2018 och året senare välkomnade de sitt första barn, Otto, in i världen.

Samma år, innan sonen föddes, köpte de även ett stor villa i behov av renovering, i Stockholms skärgård. Ur köpet växte idén att göra hela projektet till en tv-serie och över sommaren fick tittare följa parets stora renovering.

Carina Bergs avslöjande – har köpt ett nytt hus

Efter första säsongen av programmet berättade Carina att det fortfarande fanns en hel del kvar att göra. Men förra året kunde de äntligen glädjas åt att det påkostade projektet äntligen var färdigt.

Annons

Innan makarna fick sitt andra barn, Juno, köpte de en lägenhet inne i centrala Stockholm. Även då påbörjade makarna en stor renoveringen och delade med sig av projektet.

Men nu har paret köpt ännu en bostad. Det berättade hon i sin podd Gynning & Berg – hittar sig själva, som hon har ihop med vännen Carolina Gynning. I slutet av avsnittet avslöjar Carolina deras dagsplaner, och avslöjar samtidigt den stora nyheten.

– Ska ni gå och göra någon grej idag? För ni har ju köpt ett hus, får vi säga det?

– Ja!, utbrister Carina.

– Det ser ut som det nu, jag var precis på en besiktning och det gick jättebra, kan jag berätta, säger Erik.

Dit flyttar Carina och Erik Berg

I ett nytt avsnitt av deras podd avslöjar nu Carina om var det nya drömhuset befinner sig. Det visar sig att Carinas nya hus ligger i Danderyd, vilket innebär att hon flyttar längre bort från vännen, som bor på Ekerö, rapporterar Expressen.

Annons

– Jag känner lite mobbning i det, det tänkte jag på häromdagen, vaddå gillar du inte mig? Tänk om du hade köpt på Ekerö på samma gata, så hade vi kunnat hjälpas åt och hämta och lämna, fyfan vad kul, säger Gynning och fortsätter:

– Nej men jag gillar Ekerö, det är lite mer avslappnat. Danderyd är så jävla flott vet du.

Vidare berättar Carina om sin rädsla – att ingen ska vilja bli vän med henne i det nya området.

– Nej, så är de inte. När folk flyttar till ett villaområde då tycker folk att man är läskig, eller obehaglig, eller ”usch, hon är på tv”, och så vill ingen hälsa. De tänker att ”de nog vill vara i fred”. Det är synd för man vill ju ha kompisar, säger Carina Berg.

FOTO: Henrik Montgomery/TT

Annons