Carina Berg och Erik Bergs framtidsbesked med programmet Bergs drömkåk

Carina Berg & Erik Berg

I två säsonger har kanal 5-tittarna fått följa makarna Carina Berg och Erik Berg i renoveringsprogrammet Bergs drömkåk.
Nu berättar Carina om deras framtidsplaner i TV.

Tre år har gått sedan den folkkära tv-profilen Carina Berg avslöjade att hon funnit kärleken på nytt efter sitt nio års långa äktenskap med komikern och programledaren Kristian Luuk. Den lyckliga mannen som vunnit hennes hjärta var ingen annan än fotbollsspelaren Erik Berg, och sedan kärleksparet blev tillsammans har det gått fort.

LÄS OCKSÅ: Ebba Buschs ord om ensamheten efter skilsmässan från Niklas Thor

Idag är de gifta och bor i en lägenhet tillsammans deras gemensamma son Otto och under hösten avslöjade de även att deras familj ska växa ytterligare. I slutet av oktober bekräftade de nämligen att de väntar sitt andra gemensamma barn - och lyckan var total.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Gjort två säsonger av Bergs drömkåk

Förra hösten kunde tittarna följa Carina och Eriks renovering av deras nyinköpta sommarhus i Stockholms skärgård i tv-serien Bergs drömkåk på Kanal 5 och Dplay. Som vanligt bjöd de på mycket skratt och härliga minnen, och tittarna fick se många sidor av paret när de kämpade sig igenom både en graviditet och en knäskada under programmets gång. Men i slutet av säsongen var husbygget klart, och tittarna trodde därmed att det var den första och sista säsongen av det populära programmet.

Men så var inte fallet. Programmet gjorde sådan succé att det faktiskt blev en ytterligare säsong av Bergs drömkåk. Det var i ett inlägg på Instagram som Carina själv skrev om den glada nyheten.

”Jodå! Nog har vi ruttna byggnader och geggig trädgård så det räcker till en säsong två! I höst kommer Bergs drömkåk – andra sommaren på Kanal 5 och Dplay. Vi är så pepp! Vad kan gå fel liksom?”, skrev hon då.

Carina och Eriks framtidsbesked i TV

Men nu har även säsong två av Bergs drömkåk nått sitt slut och i Carina och Carolina Gynnings podcast Gynning & Berg - hittar sig själva ställen nu Carolina frågan alla undrar.

– Nu vill jag bara veta. För nu är det ju så att det var sista avsnittet, börjar hon med att säga innan Carina snabbt avbryter:

– Ja, vi har sänt färdigt. Det blir inget mer bygg för Berg.

Hon fortsätter:

– Vi kanske hittar på något annat, för vi har väldigt roligt när vi jobbar ihop. Det är väldigt kul. Så det kanske kan bli något mer, men inte något mer bygg på landet. Det är färdigt nu. Vi kan inte bygga en stugby.

– Så det finns iallafall lite idéer?, frågar Carolina nyfiket, men den frågan duckar Carina snabbt genom att byta samtalsämne.

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs namnavslöjande till kommande bebisen – Erik Bergs reaktion

LÄS OCKSÅ: Kritikstorm mot Carolina Gynning – efter lyxresan med Viktor Philipson