Pernilla Wahlgren i chock – efter Biancas glädjebesked med Phillipe

Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso, Phillipe Cohen

Pernilla Wahlgrens längtan efter barnbarn är vida känd vid det här laget.
Nu berättar Bianca Ingrosso något glädjande om relationen med Phillipe Cohen som får Pernilla att fullständigt jubla av glädje.
0:36

Efter reklamen: Theo Wahlgrens sorg efter Pernillas beteende: ”Ska bara”

(0:36)

Entreprenören Bianca Ingrosso, 27, och realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 54, är nog Sveriges hetaste mor- och dotterduo.

När de två träffas på en lunch diskuterar de Biancas av- och på-relation med pojkvännen Phillipe Cohen, 27. När Bianca berättar något glädjande om relationen hamnar Pernilla i chock.

– Det är nu jag blir mormor!, utbrister hon högt.

Ciara och Måns hemlighet om graviditeten – vägrar svara

Pernilla Wahlgrens stora längtan efter barnbarn

Pernilla har nyligen firat ett år tillsammans med kärleken Christian Bauer, 55. Tidigare i år berättade hon för poddkollegan Sofia Wistam, 56, att hon inte har några planer på att skaffa barn tillsammans med pojkvännen, men att hon däremot längtar efter barnbarn.

– Han har ju två barnbarn. Jag tycker att det är mysigt att de är här, att man får leka lite och ha småbarn omkring sig. Men jag ska ju inte sticka under stol med att jag längtar efter barnbarn, berättade Pernilla för vännen.

Dottern Bianca berättade att hon var gravid i ett avsnitt av Wahlgrens värld som sändes förra våren. Då valde hon att avsluta graviditeten. Något som hon kände stor sorg över, eftersom hon alltid drömt om att vara en ung mamma.

Pernillas stora chock– efter Biancas nya glädjebesked med Phillipe: “Det är nu det händer”

I onsdagens avsnitt av Wahlgrens värld träffas Pernilla och Bianca för en lyxlunch på Grand hotel i Stockholm. Mamma Pernilla säger att hon har för vana att försöka styra ihop en familjemiddag varje vecka, men att Bianca haft så mycket jobb att hon därför inte sett dottern på länge.

Lunchen inleds med att Bianca frågar om Pernillas relation med Christian. När Pernilla berättar att de inte bråkat under första halvåret som officiellt pojk- och flickvän säger Bianca att de inte känner varandra tillräckligt väl och att Christian inte fått se den sidan av hennes mor än.

Pernilla byter då samtalsämne och frågar istället om Biancas relation. Då får hon ett glädjande besked från dottern som hon inte var beredd på...

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso på lyxig mor- och dotterlunch i centrala Stockholm.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso på lyxig mor- och dotterlunch i centrala Stockholm.

FOTO: TV4

Melina Criborn om graviditeten: ”Ganska tufft”

Se klippet här!

– Ni då, säger Pernilla. Ni verkar ha det superbra, du och Phillipe. Jag minns inte senast när du inte sa att det var dåligt varanda gång man ringde, säger hon.

– Vi har inte bråkat på flera... på typ tre månader, avslöjar Bianca då. Hon har tidigare berättat att den innan stormiga relationen nu känns stabil och trygg.

– Vad är det som har hänt?! Det har vänt! Vet du vad Bianca. Det är nu det händer!, utbrister mamma Pernilla då med stor glädje i rösten.

I en synk framför kameran berättar hon senare hur glädjebeskedet chockade henne.

– Jag är i chock. Det är helt sjukt. Jag har aldrig varit med om att det har varit bra så här länge, säger hon då med ett stort leende på läpparna.

När samtalet fortsätter försöker Pernilla hinta om att det kanske är dags för Bianca och Phillipe att ge henne ett barnbarn. Den idén skjuter dock Bianca ner snabbt och förklarar för hennes mamma att de båda jobbar alldeles för mycket för att skaffa barn just nu.

Den som väntar på något gott, Pernilla!

FOTO: discovery+

SENASTE NYTT!