Bianca Ingrossos skönhetsingrepp – blåmärken efter fuktfillers vid ögonen

BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso befinner sig på en lyxig semester i Spanien.
Det var även under semestern hon avslöjade i en vlogg att hon gjort fillers under ögonen igen.
– Om någon undrar varför jag har blåmärken här så är det för att jag gjorde en ny form av fillers, berättar hon.
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 26, lever ett liv många drömmer om. Hon är en framgångsrik entreprenör, tv-personlighet och influencer. På Instagram har hon över en miljon följare och har gjort stor succé i sitt och mamma Pernilla Wahlgrens, 53, program Wahlgrens värld.

Efter sin medverkan i Let's dance fick karriären sig en rejäl skjuts och Bianca har sedan dess varit i flera tv-sammanhang. Idag äger hon dessutom ett sminkmärke och är med i juryn i det familjära programmet Talang. Nu visar hon upp senaste skönhetsingreppet som denna gången handlar om fillers.

Exklusivt
BESLUT Jenny Alversjös framtidsbesked med TV4

Bianca Ingrossos lyxsemester: Betalar flera hundratusen för boende

Bianca har befunnit sig på semester under sommaren. Detta har hon visat upp på sin Youtube-kanal där hon är flitig på att uppdatera. Först befann hon sig i ett lyxigt hus med namn Villa Södernäs som ligger ute på Värdmö, i Stockholms skärgård. Det var minst sagt en skärgårdsidyll och Bianca avslöjade i en vlogg att hon själv är sugen på att köpa ett lantställe.

Men så vad kostade huset för två veckor? Jo priset för Biancas vistelse slutade med 148 000 kronor.

Efter Sverige var det dags för Spanien, närmre bestämt Mallorca där även Bianca Ingrossos pappa Emilio Ingrosso bor. Där har hon hyrt ett nytt hus – som tillhör ett av de lyxigaste husen vi sett på länge! Även detta visade hon upp på sin Youtube med en stor rundtur.

På hemsidan Mallorca Collection kan man ta del av priset för villan, och där framgår det att det kostar 192 500 kronor att hyra villan för en vecka. Bianca med flera har planer på att tillbringa minst två veckor i huset. Vilket gör att det hela bör landa på 385 000 kronor.

Bianca Ingrossos senaste skönhetsingrepp – berättar för följarna

Bianca är även känd för att vara väldigt öppenhjärtig och ärlig. I samband med att hon filmade en rundtur i lyxhuset i Spanien där även Pernilla Wahlgren och lillebror Benjamin Ingrosso, 23, nu befinner sig berättade hon om skönhetsingreppet hon gjort.

Det handlar om att hon gjort fillers under ögonen som enligt Bianca kan göra att hon ser lite ”blå” ut under ögongen, som hon beskriver det i sin senaste vlogg.

– Om någon undrar varför jag har blåmärken här så är det för att jag gjorde en ny form av fillers under ögonen för att få bort mina ringar under ögonen, säger Bianca i vloggen och fortsätter:

– Jag har ju ärftligt av pappa, jag ser så fruktansvärt sliten ut annars. Som är liksom 100 procent fukt som du lägger in snarare än att man bygger volym.

LÄS OCKSÅ: Glädjebilderna på prinsessan Madeleine och Chris O'Neill sommaren 2021

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgrens familjelycka – har blivit moster igen

FOTO: YOUTUBE/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!