Bianca Ingrossos sexkrav på Benjamins kärleksliv: ”Ligg inte med...”

Bianca Ingrossos sexkrav på Benjamins kärleksliv: ”Ligg inte med...”

Det har spekulerats mycket i Benjamin Ingrossos kärleksliv under året.
Nu avslöjas det att Bianca Ingrosso hade vissa krav på brorsans romantiska relationer.
Närmare bestämt vädjade hon till honom att inte träffa en viss person...
Benjamin Ingrosso om flyttplanerna – kravlistan på nya boendet
0:21

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso om flyttplanerna – kravlistan på nya boendet

(0:21)

Slå på ljud

Sedan i våras har artisten Benjamin Ingrossos, 24, relation till norksa influencern Frøya Sofie Winther, 29, varit ett hett ämne. Ingen av de två har bekräftat eller dementerat en romantisk relation, men Benjamin har berättat om den mysiga sommaren de tillbringat tillsammans.

Dessutom överraskade norska flamman honom i Paris (kärlekens stad) i förra veckan. Detta efter att hans nära och kära kidnappat honom på en så kallad födelsedagsresa till franska huvudstaden.

Men nu framgår det att Bianca Ingrosso, 27, Benjamins storasyster, har en del synpunkter på hans kärleksliv. Närmare bestämt vem han inte får träffa...

Benjamin Ingrossos flyttplaner avslöjade

Men det är inte bara Benjamins kärleksliv som är en het potatis. Även artistens boendesituation har varit något av en snackis under åren. Kanske främst då han, under flera års tid, bott hos sina bästa vänner Melina Criborn, 32, och Jacob “Nause” Criborn, 32.

Men sedan ett år tillbaka har Benjamin varit folkbokförd i en liten topprenoverad lägenhet i Vasastan, Stockholm. Men nyligen avslöjade Benjamin för Hänt att han har planer på att flytta därifrån.

– Ja, det har jag! Jag känner att jag, i alla fall, skulle vilja få plats lite instrument hemma. Jag har ju inget piano. Jag skulle vilja ha plats för ett piano, så att jag kan skapa hemma, berättade artisten i samband med Kristallengalan 2022.

I torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld, som spelades in tidigare i år, understryker Benjamin ytterligare att han verkligen menar allvar när han säger att han går i flyttankar.

Bianca Ingrossos sexkrav på Benjamins kärleksliv: ”Ligg inte med...”

Under I torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld befinner sig Benjamin och Bianca i Spanien, i mamma Pernilla Wahlgrens, 54, nya semesterhem – som hon spontanköpte i mitten på april.

Under vistelsen är Benjamin otroligt upptagen i telefonen. Varför då? Jo, han har nämligen kontakt med en mäklare i Stockholm. Mäklaren, i fråga, har en bostad ute till försäljning som Benjamin är intresserad av.

Han berättar också, under ett telefonsamtal med mäklaren, att han till och med lagt bud på ett gårdshus i Vasastan. Så ja, han har verkligen börjat realisera sina flyttplaner.

Men det framgår också något mer under telefonsamtalet, nämligen att Bianca Ingrosso har ett krav på Benjamin. I hans samröre med den kvinnliga mäklaren, som Bianca känner, vill hon inte att han tassar över en viss gräns.

– Ligg bara inte med Caroline. Snälla!, vädjar Bianca till Benjamin efter att denne lagt på luren med mäklaren.

– Hon har pojkvän såg jag, skrattar Benjamin då som svar på systerns krav. Mellan raderna säger han alltså att han inte kommer att uppvakta mäklaren romantiskt eftersom att han har respekt för hennes förhållande.

Vi gissar att Benjamin kanske ägnade en tanke på den eventuella romantiska relationen med Frøya också. Men det är förstås bara spekulation i dagsläget.

FOTO: discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN