ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför vill Benjamin Ingrosso inte prata om Frøya Winther

19 aug, 2022 
Frøya Winther och Benjamin Ingrosso

Romansryktena kring Benjamin Ingrosso och influensern Frøya Winther har florerat vilt under sommaren.
Det är något artisten varken bekräftar eller dementerar.
Men nu berättar han varför han inte pratar om flingen.

Annons
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe CohenBrand logo
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

Benjamin Ingrosso, 24, fortsätter att göra succé. Detta året har det fullkomligt sprakat kring artisten och han har fått ta emot flera prestigefulla priser och utmärkelser för sina insatser.

Under torsdagskvällen fortsatte priserna regna över Benjamin på musikgalan Rockbjörnen. Han kammade hem dubbla priser under kvällen och fick ta emot pris för Årets manliga artist och Årets fans.

– Jag vill tacka all er som supportar mig för årets manliga artist. Det är mitt skivbolag Ten, det är Ola, det är Olivia, det är Therese, det är mitt band, det är Dennis. Min familj och mina vänner, sa Benjamin när han tackade alla fans på scenen och fortsatte:

– Det känns så jävla fint att se publik igen och jag kan lova att nästa år kommer jag ut och spelar och då jävlar ska ni få se på konsert, jag älskar er ha världens finaste kväll.

Benjamin Ingrossos semester med Frøya Winther

I våras började det florera rykten kring Benjamins kärleksliv – något som inte hör till ovanligheterna. Men det dök gång på gång upp samma tjej i hans sociala medier och under sommaren har han synts mycket tillsammans med den norska influensern Frøya Winther.

Annons

Nyligen var de dessutom på semester tillsammans och då publicerade Bianca Ingrosso en video när Benjamin håller om henne och hon håller en hand på hans lår under en båtfärd. När Hänt träffar Benjamin under torsdagskvällen berättar han om sin sommar som han beskriver som den bästa i hans liv.

– Min sommar har varit den bästa i mitt liv. Jag har i början av sommaren repat inför Lollapalooza, och sen körde jag den, och det var typ den bästa upplevelsen jag haft i mitt liv. Sen så åkte jag på semester efter det. Sen har jag bara tagit vara på mig själv och njutit, åkt till Spanien, Italien, Västkusten. Tagit vara på min hälsa, berättar han för Hänt.

Frøya ser även ut att ha bekantat sig med Benjamins familj och mamma Pernilla Wahlgren syns ofta kommentera hennes bilder på Instagram.

Därför vill Benjamin inte prata om flingen

Men romansen är inget som Benjamin riktigt velat bekräfta även om de syns mycket ihop på varandras sociala medier. När vi i våras träffade honom på Grammisgalan varken bekräftade eller dementerade han.

– Det har inte blivit någonting, och det har inte inte blivit inte någonting, sa han skämtsamt till Hänt.

På den gula mattan på Grammisgalan under torsdagskvällen berättade han att semestern de hade ihop var härlig, men ville inte heller då bekräfta relationen.

– Det är kul! Vi var på semester så det är härligt!, säger Benjamin glatt och fortsätter:

– Det är mitt liv, mitt privatliv liksom.

FOTO: Instagram/Christine Olsson/TT

Annons