Bianca Ingrosso i tårar efter händelsen med lillebror Benjamin

BIANCA INGROSSO, BENJAMIN INGROSSO

Syskonen Benjamin och Bianca Ingrosso står varandra otroligt nära.
Nu brister hon ut i gråt efter en viss händelse med lillebror Benjamin.
Läs här...
0:31

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso svarar på romansryktet med Frøja Winther

(0:31)

Slå på ljud

Den multibegåvade syskonskaran Ingrosso slutar aldrig förvånas. Entreprenören Bianca Ingrosso, 27, med sina framgångar med sina två företag – Caia cosmetics och Ani. Det sistnämnda har hon nyligen startat upp med vännen Lovisa Worge.

Den äldsta brodern Oliver Ingrosso, 32, är även han på frammarsch med sin nyöppnade restaurang Olli som haft besökare som Petter Stordalen, Kristin Kaspersen och såklart hela familjen Wahlgren med vänner. Dessutom är han dj och producerar musik.

Och Benjamin Ingrosso, 24, är även han mer aktuell än någonsin. Med succén i det egna programmet Benjamin's på TV4 och det nysläppta albumet Playlist går han absolut inte obemärkt förbi.

Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”

Se klippet här!

Benjamin Ingrossos överraskning till fansen

Det är mycket som står på agendan för Benjamin just nu. På midsommardagen överraskade han fansen med en spontan gratiskonsert på Norra Lagnö där familjen varje år firar midsommar – vilket självklart blev en succé i sommarvärmen som rådde.

Under helgen har han även spelat för den största publiken han någonsin uppträtt för – nämligen på festivalen Lollapalooza som ägde rum i Stockholm.

Dessutom gjorde han det möjligt för fansen att få skjuts till festivalen i en Playlist-minibuss om man befann sig först på plats på olika platser i Stockholms innerstad under lördagen.

Och att Benjamin hör hemma på scenen och även denna gång gjorde fullständig succé kan nog alla skriva under på.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca i tårar – stoltheten över brodern

Självklart befann sig familjen i publikhavet under lördagskvällen, bland annat var Pernilla Wahlgren tillsammans med kärleken Christian Bauer, Bianca och Melina Criborn på plats.

På Biancas Instagram under söndagen publicerade hon ett helt gäng filmer från föregående kväll där hon kommenterade den magiska konserten.

Det var så mycket folk!!!!! Och du trodde inga skulle komma. Sveriges mest ödmjuka artist

Asså tårarna som gräts igår” skriver hon bland annat på sin story.

Och tårarna rann verkligen på den stolta systern. På en video syns Bianca stå och filma sin multibegåvade bror med tårar i ögonen. Att hon var stolt råder det inga tvivel om!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Youtube

SENASTE NYTT!