LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Frøya Winther bekräftar lyckan med Benjamin Ingrosso – nya bilden visar

16 sep, 2022 
André Färnsveden
Freya Winther och Benjamin Ingrosso.
Benjamin Ingrosso har länge ryktats ha en romans med norska influencern Frøya Winther.
Nu bekräftar hon lyckan med den unga artisten i samband med hans födelsedagsfirande i Paris.
Annons
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie WintherBrand logo
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie Winther

Senaste veckorna har varit intensiva för artisten Benjamin Ingrosso, 25. Han vann nyligen det ärofyllda priset ”årets tv-personlighet” på Kristallen-galan och hyllades sedan stort med sin egna konsert på Konserthuset i Stockholm.

Sedan i våras har Benjamin ryktats ha en romans med norska influencern Frøya Winther. När Hänt träffade artisten under Grammis-galan, i april, ville han varken bekräfta eller dementera ryktena. Men under sommaren har hon varit och besökt Benjamin hos Pernillas Wahlgren, 54, i Marbella.

Inte heller under Kristallen-galan, tidigare den här månaden, ville artisten ge ett svar på sin relation med norskan. Hänt frågar honom hur han får ihop ett distansförhållande med sitt hektiska schema.

Annons

– Ett vadå? Jag vet inte att jag har ett distansförhållande, svarar Benjamin och skrattar.

Frøya Winthers besök i Stockholm

Benjamin hade som bekant en stor konsert i Konserthuset i Stockholm där han fick uppfylla sin dröm om att spela tillsammans med en symfoniorkester.

Jag KAN INTE sätta ord på den här helgen. En stor dröm har gått i uppfyllelse och jag kan inte vara gladare eller mer stolt över slutresultatet. Två kvällar i ett proppfullt konserthus med Kungliga Filharmonikerna har kommit att bli det absolut sjukaste jag upplevt i min karriär och som liveartist”, skrev Benjamin på sin Instagram efter konserten.

Och en person som flög till Stockholm för att se konserten var Benjamins ryktade kärlek Frøya Winther. Efter konserten verkade som att norskan övernattade hos familjevännen Melina Criborn, 32, vilket hon avslöjade i en händelse på Instagram.

Frøya sa att hon var hungrig! Då fixar jag nattamat!”, skrev Melina om norskan besök i Stockholm.

Annons

Dagen efter spenderade Frøya och Benjamin dagen ihop i en park. Influencern delade en bild på Benjamin som åker ner för en rutschkana med Melindas dotter Cleo.

Frøya bekräftar lyckan med Benjamin

Några dagar senare flög Benjamin ner till Paris med familj och vänner. Men Frøya såg inte ut att vara med i sällskapet utifrån de bilderna som delades.

Men nu verkar det som att hon har anslutit sällskapet! Frøya delade först en bild från ett flyg och skrev att hon skulle flyga till Oslo, men några timmar senare avslöjade hon sanningen. Hon befinner sig i Paris!

Jk I'm in Pariii!!”, skriver Frøya på sin Instagram och delar en bild på Eiffeltornet.

Frøya i Paris.
Frøya på besök i Paris.

Verkar som att Benjamin och Frøya är återförenade igen!

FOTO: INSTAGRAM, Karin Törnblom/TT

Annons