TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför saknas Frøya på Benjamin Ingrossos födelsedagsresa

14 sep, 2022 
Ebba S. Dahlman
Benjamin och tjejen
Benjamin Ingrosso fyller 25 år och uppvaktas av familj och vänner under en födelsedagsresa till Paris.
Men någon som inte är med på resan är Benjamins flamma Frøya.
Här är anledningen!
Annons
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie WintherBrand logo
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie Winther

Den prisvinnande artisten och tv-personligheten Benjamin Ingrosso har hunnit åstadkomma mycket trots sin unga. Bara i år har vunnit priser på Grammisgalan, Rockbjörnen, QX-galan och Kristallengalan.

Men under onsdagen, den 14 september, hyllar vi artisten av en helt annan anledning. Han fyller nämligen 25 år. Stort grattis!

Men hur firar Benjamin? Och varför är inte den påstådda kärleken Frøya Sofie Winther, 29, med och uppvaktar?

Sanningen om Frøyas och Benjamins natt i Stockholm – nu avslöjar Bianca

Romansspekulationerna kring Benjamins eventuella relation med norska influencern tog fart i början på året. Ingen av dem har hittills velat bekräfta eller dementera huruvida de är ett par eller inte, men Benjamin har däremot varit öppen med att de tillbringar tid tillsammans.

Annons

– Det är kul! Vi var på semester så det är härligt! Det är mitt liv, mitt privatliv liksom, berättade Benjamin för Hänt nyligen.

Under den gångna helgen befann sig Frøya i Stockholm. Efter uppdateringar på sociala medier från både Bianca Ingrosso, 27, och Melina Criborn, 32, stod det klart att influencern var på plats i huvudstaden för att se Benjamin uppträda på Konserthuset i Stockholm.

Hon bodde hemma hos Melina under helgen, men frågan är om hon inte tillbringade nätterna med Benjamin ändå? Under en kort Instagram live från Biancas konto avslöjas detaljer kring sovsituationen.

– Hallå, vart bor ni nu?, frågar Bianca den nyanlända Frøya i liven. Då avslöjar Melina en smaskig detalj om den gångna natten och Benjamins önskemål.

– Benjamin ville ju på riktigt sova på vår soffa igår med..., förklarar Melina och pekar på Frøya som sitter bredvid henne vid restaurangbordet.

Benjamin överraskades av familjen på födelsedagen

Idag, onsdag den 14 september, fyller den talangfulla artisten och låtskrivaren Benjamin 25 år. På Instagram avslöjar mamma Pernilla Wahlgren, 54, att de framgångsrikt lyckades överraska Benjamin med en födelsedagsresa till Paris.

Annons

Överraskningsresa för Benjamin Ingrosso på hans 25-årsdag!!! Han har ingen aning om vart vi ska eller vilka som ska med...!”, skriver Pernilla i ett inlägg på Instagram story.

I de följande uppdateringarna från realitystjärnan framgår det att Melina med familj är med på resan, samt Benjamins storebror Oliver Ingrosso, 32.

Men den norska Frøya, som kommer så bra överens med Benjamins nära och kära, syns inte till. Varför då?

Benjamin Ingrosso fyller idag 25 år!
Benjamin Ingrosso fyller idag 25 år!
Här chockas Benjamin när Oliver Ingrosso slår sig ned i sätet bredvid på flyget till Paris.
Här chockas Benjamin när Oliver Ingrosso slår sig ned i sätet bredvid på flyget till Paris.

Därför saknas Frøya på Benjamins födelsedagsresa

Vad pysslar Frøya med på Benjamins födelsedag mån tro? Jo, enligt hennes uppdateringar på Instagram, så befinner hon sig just nu på en resort i Finland för en sponsrad resa med skönhetsvarumärket Lumene.

Annons

Vi har ingen aning om huruvida hon planerar ansluta till festligheterna i Paris eller inte, men just nu är hon inte med artisten på hans födelsedag.

Kanske var de så att de påstådda turturduvorna firade lite redan förra helg? Hursomhelst gissar vi att Benjamin i alla fall kommer att få mottaga varma gratulationer från Frøya under dagen... och såklart, att överraskningsresan resulterar i ett riktigt härligt firande!

Frøya delade ett inlägg på instagram story där hon avslöjar att hon befinner sig på en resort i Finland.
Frøya delade ett inlägg på instagram story där hon avslöjar att hon befinner sig på en resort i Finland.
Nog ser influencern ut att njuta av det Finland har att erbjuda.
Nog ser influencern ut att njuta av det Finland har att erbjuda.

FOTO: TV4, Instagram

Annons