LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om Frøyas och Benjamins natt i Stockholm – nu avslöjar Bianca

10 sep, 2022 
Frøya Winther och Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrossos påstådda flirt Frøya Winther är tillbaka på besök i Stockholm.
Under Biancas Instagram live avslöjas en smaskig detalj om Frøyas och Benjamins natt tillsammans.
Läs allt här!
Annons
Benjamin Ingrosso om flyttplanerna – kravlistan på nya boendetBrand logo
Benjamin Ingrosso om flyttplanerna – kravlistan på nya boendet

Att vara en av sveriges mest omtalade artister bidrar till en stor nyfikenhet bland fansen, inte minst när det handlar om kärlekslivet. Just nu är det stort intresse kring den aktuella artisten och låtskrivaren Benjamin Ingrossos, 24, romantiska åtaganden.

Under några månader har det florerat rykten kring att han skulle dejta den norska influencern Frøya Sofie Winther, 29. Detta med anledning av att de ofta synts tillsammans.

Ingen av de har varken velat bekräfta eller dementera dessa rykten – men stora delar av sommaren har de tillbringat i varandras sällskap. Något följarna kunnat ta del av på sociala medier.

Frøyas relation till Benjamins familj och vänner

Frøya ser dessutom ut att ha kommit bra överens med Benjamins nära och kära. Hon har vid flera tillfällen synts tillsammans med Bianca Ingrosso , 27, och Melina Criborn, 32. Sanningen är den att hon var med gänget på en lyxig resa under sommaren när de besökte Pernilla Wahlgrens, 54, nya hus i Spanien.

Annons

Där syntes de bland annat vara ute på en påkostad båttur och Benjamin och Frøya fångades på video där Benjamin sitter med armen runt henne medan hennes hand vilar på hans lår.

– Det är kul! Vi var på semester så det är härligt! Det är mitt liv, mitt privatliv liksom, berättade Benjamin med ett stort leende på läpparna.

Frøya Winthers besök i Stockholm – allt vi vet

Under fredagskvällen publicerade Frøya på Instagram story att hon var i full färd påväg till Stockholm för att besöka Melina, som är en välkänd familjevän till familjen Wahlgren/Ingrosso.

Stackars Melina som kommer ha en sent ankommande norska på besök snart.” skrev Frøya, då hennes flyg från Norge var försenat.

Frøya berättar om helgen i Stockholm för följarna på instagram.
Frøya berättar om helgen i Stockholm för följarna på instagram.

Även Melina bekräftade deras stundande helg tillsammans, där det onekligen verkar som att norskan ska övernatta hos Melina.

Annons

Frøya sa att hon var hungrig! Då fixar jag nattamat!”, skriver Melina intill en bild på instagram story där hon dukat upp med färgglad och smaskig plockmat och snacks.

Melina Criborn är definitivt ett stort fan av Benjamin Ingrossos påstådda flamma.
Melina Criborn är definitivt ett stort fan av Benjamin Ingrossos påstådda flamma.

Under fredag och lördag spelar Benjamin på Konserthuset i Stockholm. Vi kan såklart bara spekulera i kring huruvida det är den verkliga anledningen bakom influencerns besök i svenska huvudstaden.

Bianca Ingrossos avslöjande om Frøya och Benjamins natt

Vid middagstid lördag startar Benjamins syster Bianca en Instagram live. Hon och Melina sitter på en restaurang någonstans i Stockholm. Under livesändningen dyker Frøya upp. Hon vinkar in i kameran efter att hon kramat om Bianca.

Under den korta sändningen på Biancas Instagram får följarna ta del av en smaskig detalj kring norskans första natt i Stockholm.

– Hallå, vart bor ni nu?, frågar Bianca den nyanlända Frøya. Bianca avbryter sig själv snabbt och utbyter en blick med Melina. Hon säger sedan något osammanhängande om Benjamins lilla lägenhet och tittar in i kameran.

Då avslöjar Melina en smaskig detalj om den gångna natten och Benjamins önskemål.

– Benjamin ville ju på riktigt sova på vår soffa igår med..., förklarar Melina och pekar på Frøya som sitter bredvid henne vid restaurangbordet.

Bianca, Frøya och Melina pratade oblygt om sovarrangemang i Biancas Instagram live.
Bianca, Frøya och Melina pratade oblygt om sovarrangemang i Biancas Instagram live.

Hänt har sökt Frøya för en kommentar.

FOTO: Instagram, TV4

Annons