LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Frøyas avslöjande med Benjamin – efter romansryktena

12 sep, 2022 
Det har länge spekulerats kring Benjamin Ingrossos eventuella romans med norska influencern.
Nu delar Frøya Sofie Winther med sig av ett nytt avslöjande.
Läs mer här!
Annons
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie WintherBrand logo
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie Winther

Detta år har Benjamin Ingrossos, 24 kärleksliv varit väl omtalat. Sedan i våras har det spekulerats mycket om huruvida artisten och den norska influencern Frøya Sofie Winther, 29, är ett par.

Men varken Benjamin eller Frøya har bekräftat eller dementerat kärleksryktet. Men stora delar av sommaren har de tillbringat i varandras sällskap. Något som följarna kunnat ta del av på sociala medier.

Frøya Winthers besök i Stockholm – bilderna avslöjar

Under helgen har Frøya varit på besök i Stockholm. Det var i en story på Instagram som hon avslöjade att hon var på väg till Stockholm för att besöka Melina Criborn som är en nära vän till familjen Wahlgren/Ingrosso.

Stackars Melina som kommer ha en sent ankommande norska på besök snart.” skrev Frøya, då hennes flyg från Norge var försenat.

Även Melina bekräftade Frøyas besök till Stockholm, där det verkade som att norskan skulle övernatta hos Melina.

Frøya sa att hon var hungrig! Då fixar jag nattamat!”, skrev Melina intill en bild på Instagram där hon dukat upp med färgglad och smaskig plockmat och snacks.

Annons

Senare under kvällen var det dags för Benjamins konsert på Konserthuset i Stockholm. Hela Benjamins familj var där – inklusive Frøya. Och på Instagram delade influencern med sig av fina bilder på Benjamin från kvällen. På en bild fotade norskan biljetterna till konserten i väntan på att Benjamin skulle gå på scen.

”Är vi ens redo för detta?”, skrev hon till bilden.

Screenshot från Instagram.
Annons
Benjamin Ingrosso
Screenshot Frøyas Instagram.


Men det var inte bara på konserten som Frøya fick träffa Benjamin. Nyligen fick vi ta del av ännu ett Instagram-inlägg på Frøyas sociala medier. Där duon såg ut att trivas i varandras sällskap. Benjamin och Frøya verkade vara ute i en lekpark i Stockholm med Melina Criborn och hennes familj. I videon kunde vi även se Benjamin åka rutschkana med Melinas dotter Cleo.

Till videon skrev influencern: Timmar före..

Screenshot Frøyas Instagram.

Vi hoppas att Frøya har haft en riktigt bra helg i Stockholm och att hon och Benjamin har haft det trevligt tillsammans!

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons