Benjamin Ingrosso visar upp lägenheten – se bilderna här

Benjamin Ingrosso

Undrar du hur det ser ut hemma hos Benjamin Ingrosso?
Nu har du chansen att kika in i den topprenoverade lägenheten.
Se bilderna från artistens hem här!
0:31

Efter reklamen: Se privata bilderna från Benjamin Ingrossos fest här

(0:31)

Benjamin Ingrosso, 24, är numera inte bara en framgångsrik artist. Han har dessutom sitt egna tv-program Benjamin's som kommer att bli väl uppskattat av tittarna. I programmet får vi hänga med när Benjamin och andra kändisar lagar mat och spelar musik tillsammans i en lägenhet som Benjamin lånat.

Benjamins syster Bianca Ingrosso, 27, har dessutom avslöjat att programmet sker helt utan manus eller regi.

Benjamins tidigare samboliv med Melina Criborn

Lägenheten som Benjamin hänger i under inspelningarna är däremot inte hans egna. På det privata planet har Benjamins boendesituation länge varit en snackis. Detta då han under flera års tid bodde ihop med vännerna Melina Criborn och dj:n Jacob “Nause” Criborn.

Hannah visar upp nya kärleken för första gången

Det var främst när makarna Criborn väntade sitt första barn som allt fler började ifrågasätta om Benjamin skulle fortsätta bo hos paret. Melina och Jacob menade däremot att detta inte var något problem, utan att de trivdes bra med boendekonstellationen. Trion hade nämligen kommit så nära att de alla tre delade säng.

– Jag brukar duscha samtidigt som Benjamin är på toa och Jacob borstar tänderna. Sen går inte jag spritt språngande naken, Benjamin gör desto mer och du gör desto mer, har Melina tidigare sagt i en video på Youtube.

Efter att flyttat hemifrån köpte Benjamin sig en lägenhet. Denna har tittarna fått se i Wahlgrens värld då mamma Pernilla Wahlgren, 54, i ett avsnitt passade på att hälsa på. Vid det tillfället hade Benjamin bara precis flyttat in och Pernilla var säker på att lägenheten länge skulle stå tom då Benjamin bodde hos vännerna.

Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”

Se klippet här!

Nya bilderna visar artistens topprenoverade lägenhet

Men mycket har skett sedan dess. Idag är lägenheten topprenoverad och nu visar Benjamin upp hur det ser ut hemma hos honom. Det finns minst sagt en hel del pokaler och utmärkelser i den stylade lägenheter. Kikar man på bilspelet nedan syns både en Let's dance-sko, en Melodifestivalen-sångfågel och en hel drös med Rockbjörnar och guldskivor. Även neonskylten från Benjamin's hänger nu på plats i artistens riktiga egna hem.

I kommentarsfältet dyker kommentarer från många imponerade följare upp. Alla tycker att Benjamin har det väldigt fint hemma. Även syster Bianca har kommenterat bilderna.

”SNYGGT”, skriver Bianca till lillebrodern.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/Instagram

SENASTE NYTT!