Hannah Graaf visar upp nya kärleken – bilden får följarna att jubla

Hannah Graaf

Hannah Graafs kärleksliv har minst sagt varit hemligt den senaste tiden.
Men efter att ha varit på en dejt delar hon nu plötsligt med sig av en bild – som får följarna att häpna.
”Aahh pirret i magen”, skriver en bloggläsare till bilden.
16:50

Efter reklamen: Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(16:50)

Slå på ljud

För strax över tre år sedan lämnade Hannah Graaf, 43, och den tidigare maken Peter Karyd, 47, in en skilsmässoansökan. Detta efter att varit gifta i tio år. Uppbrottet kom som en chock för många då Peter och Hannah bara året innan hade lämnat Sverige ihop och bosatt sig i Marbella på den spanska solkusten tillsammans med döttrarna Liv, 12, och Vida, 9.

Exklusivt
Tareqs första ord om romansryktet med Sofia Ståhl

Hannahs hemlighetsfulla singelliv efter skilsmässan

Efter uppbrottet flyttade Hannah till Sigtuna med sönerna William, 20, och Mio, 18, som hon har från tidigare relationer. Detta medan Peter bodde kvar i huset i Spanien med parets gemensamma döttrar.

Det framgick däremot tydligt att de tidigare makarna hade en fortsatt god relation, då Hannah sedan skilsmässan flera gånger har skrivit fina saker om Peter på sin blogg. Idag lever döttrarna med Hannah i Sverige och hela familjen umgås ofta ihop.

Sedan relationen avslutades har Hannah levt som singel men för Hänt avslöjade hon i julas hon kände sig redo för en ny relation och hoppades att detta var något som 2022 skulle bjuda på.

Redan en månad in på det nya året fanns tecken på att hennes önskan hade slagit in. Efter att ha rest iväg till New York började följarna att spekulera i att Hannah hade haft manligt sällskap på resan. På sin blogg skrev hon nämligen "vi" vid flertal tillfällen, men vem eller vilka som ingick i resesällskapet höll hon hemligt.

Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"

Se klippet här!

Första bilden på Hannah Graafs kärlek – nya avslöjandet

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar nu Hannah Graaf om den fullspäckade helg hon haft.

”Har bland annat haft en mysig biodejt, ätit lunch med barnen ute på Djurgården och promenerat i vårsolen", skriver Hannah.

Till inlägget har hon delat med sig av en bild där en hand ligger lagd på hennes lår. (Se bilden här). Bilden visar sig nu väcka starka reaktioner hor bloggläsarna som gläds år att handen ser ut att tillhöra en man.

”Aaahh pirret i magen av handen på benet!! Bästa som finns! Mysigt Hannah!”, skriver en person.

”Åh, och jag tror (mer hoppas) att jag ’vet’ (kan gissa) vem han är . Men oavsett vem så är jag så glad för dig! Du är fantastisk”, skriver en annan.

Det återstår helt enkelt att se om Hannah Graaf delar med sig mer om vem den hemliga mannen är, men det låter i alla fall som att kärleken blomstrar!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Charlotte Brunzell/TT

SENASTE NYTT!