Hannah Graaf och Peter Karyd skiljer sig – efter tio år som gifta

Efter tio år som gifta går Hannah Graaf Karyd och Peter Karyd skilda vägar. Paret har lämnat in skilsmässoansökan till tingsrätten.

Hannah Graaf Karyd, 40, och maken Peter Karyd, 43, ska skilja sig efter tio år som gifta. I fredags lämnade paret in skilsmässoansökningarna till Attunda tingsrätt.

Hannah Graaf och Peter Karyd gifte sig 2008 i Vellinge inför cirka 80 gäster, då hade de varit tillsammans i två år.

– Han är allt jag velat ha, men saknat tidigare, sa Hannah Graaf då.

För ett år sedan valde familjen att lämna Sverige. De sålde då sin lyxvilla i Sigtuna som de hade bott i under tio års tid, och samtidigt avslöjade Hannah att flyttlasset skulle gå till Marbella i Spanien.

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid – stöd Bröstcancerförbundet!

Under sommaren 2017 hade de av en slump hittat ett drömhus under sin semester, och när Hannah Graaf senare fick ett erbjudande om att bli mäklare på solkusten var beslutet lätt.

Jag har en helt ny karriär som väntar. Har blivit erbjuden ett jobb på en mäklarfirma och känner mig så stolt att de vågar satsa på mig trots att jag inte har den erfarenheten”, skrev hon då.

Hannah Graafs äldsta son William, som då var 17 år, stannade kvar i Sverige för att gå ur gymnasiet. Men tillsammans med Peter och barnen Mio, 13, Liv, 9, och Vida, 5, packade Hannah ihop allt de ägde och hade, och flyttade till Spanien.

– Vi är impulsiva och äventyrliga människor, så varför inte? Jag är en ganska rotlös person och så länge barnen trivs kan jag bo var som helst. Vi har semestrat mycket i Marbella de senaste tolv åren, men att flytta hit var inte alls planerat. Plötsligt klev vi in i det här huset när vi åkte runt och tittade på hus med vänner och sa: ”Här ska vi bo!” Allt hände inom en månad, har Hannah Graaf tidigare sagt i en intervju med Amelia.

Förnyade löftena för två månader sen

I slutet av augusti firade paret tioårig bröllopsdag med att förnya sina löften inför sina närmaste vänner.

Paret har döttrarna Liv och Vida tillsammans, vilket gör att de automatiskt har sex månaders betänketid innan äktenskapet avslutas. Enligt tingsrätten är det en gemensam äktenskapsskillnad, med andra ord att båda är överens om skilsmässan.

Hänt söker Hannah Graaf för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Kändisarna jublar efter Hannah Graafs avslöjande om nya toppjobbet

LÄS OCKSÅ: Hannah Graaf säljer lyxhuset – efter tio år: ”Vill gråta”

FOTO: Ibl 

Senaste nytt