Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Graaf och Peter Karyd skiljer sig – efter tio år som gifta

31 okt, 2018 
Malin Ljung
Efter tio år som gifta går Hannah Graaf Karyd och Peter Karyd skilda vägar. Paret har lämnat in skilsmässoansökan till tingsrätten.
Annons

Hannah Graaf Karyd, 40, och maken Peter Karyd, 43, ska skilja sig efter tio år som gifta. I fredags lämnade paret in skilsmässoansökningarna till Attunda tingsrätt.

Hannah Graaf och Peter Karyd gifte sig 2008 i Vellinge inför cirka 80 gäster, då hade de varit tillsammans i två år.

– Han är allt jag velat ha, men saknat tidigare, sa Hannah Graaf då.

För ett år sedan valde familjen att lämna Sverige. De sålde då sin lyxvilla i Sigtuna som de hade bott i under tio års tid, och samtidigt avslöjade Hannah att flyttlasset skulle gå till Marbella i Spanien.

Under sommaren 2017 hade de av en slump hittat ett drömhus under sin semester, och när Hannah Graaf senare fick ett erbjudande om att bli mäklare på solkusten var beslutet lätt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag har en helt ny karriär som väntar. Har blivit erbjuden ett jobb på en mäklarfirma och känner mig så stolt att de vågar satsa på mig trots att jag inte har den erfarenheten”, skrev hon då.

Annons

Hannah Graafs äldsta son William, som då var 17 år, stannade kvar i Sverige för att gå ur gymnasiet. Men tillsammans med Peter och barnen Mio, 13, Liv, 9, och Vida, 5, packade Hannah ihop allt de ägde och hade, och flyttade till Spanien.

– Vi är impulsiva och äventyrliga människor, så varför inte? Jag är en ganska rotlös person och så länge barnen trivs kan jag bo var som helst. Vi har semestrat mycket i Marbella de senaste tolv åren, men att flytta hit var inte alls planerat. Plötsligt klev vi in i det här huset när vi åkte runt och tittade på hus med vänner och sa: ”Här ska vi bo!” Allt hände inom en månad, har Hannah Graaf tidigare sagt i en intervju med Amelia.

Förnyade löftena för två månader sen

I slutet av augusti firade paret tioårig bröllopsdag med att förnya sina löften inför sina närmaste vänner.

Paret har döttrarna Liv och Vida tillsammans, vilket gör att de automatiskt har sex månaders betänketid innan äktenskapet avslutas. Enligt tingsrätten är det en gemensam äktenskapsskillnad, med andra ord att båda är överens om skilsmässan.

Hänt söker Hannah Graaf för en kommentar.

FOTO: Ibl 

Annons