Kändisarna jublar efter Hannah Graafs avslöjande om nya toppjobbet

Efter flytten till Spanien avslöjar Hannah Graaf nu att hon ska börja jobba som mäklare och kränga drömmen om La dolce vita. Och kändisarna är inte sena med att gratulera Graaf till nya karriären.

Hannah Graaf, 39, sålde nyligen miljonvillan i Sigtuna och tog med sig familjen för att bosätta sig i Spanien. Efter några veckors ledighet avslöjar hon nu att hon fått jobb hos SkandiaMäklarna.

”Är så toktaggad och glad över nya jobbet på SkandiaMäklarna. Första dagen idag. Känns så galet, fantastiskt och overkligt bra. Var så rädd att jag skulle tappa modet idag när jag skulle lära mig alla system, datorer och tekniska grejer är inte min gebit, men det gick hur bra som helst”, skriver hon i ett blogginlägg.

Och kändisarna är lika glada de för nu väller lyckohälsningarna in på hennes Instagram.

Hannah Graaf.

“Grattis Hannah” kommenterar skådespelaren Marianne Scheja, 56, “Lycka till”, önskar dansaren Lisa Stadell, 41, och “Hoppas vi kan ses därnere någon gång”, skriver Pernilla Wahlgren, 50.

Och även på Hannahs blogg vill många ge henne tummen upp för livsvalet att bryta upp, flytta utomlands och satsa på en helt ny karriär.

Det är bara äldste sonen William, 16som nu bor kvar i Sverige och går på internatskola i Sigtuna som inte flyttat med. Själv tänker familjen Graaf-Karyd stanna ett par år för att ge det nya livet en rejäl chans. Och Hannah är laddad till tänderna.

”Jag ska köra runt och lära mig hitta överallt. Det är prio. Kan alla områden men att hitta dit är ännu inte min starka sida. Men allt har sin tid”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Efter försäljningen av lyxvillan – Graaf flyttar från Sverige

LÄS OCKSÅ: Bianca klar för nytt jobb på TV4: ”Roligaste programmet”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!