Hannah Graaf säljer lyxhuset – efter tio år: ”Vill gråta”

Efter en tid av hemlighetsmakeri bekräftar nu Hannah Graaf att hon och familjen säljer lyxhuset i Sigtuna. – Får lite tryck över bröstet men dom känslorna delas även av ett gladpirr i magen, skriver hon på sin Instagram.

Hannah Graaf, 39, har bott i sitt drömhus i Sigtuna i tio år. Men, efter att ha hållit det hemligt en längre tid meddelar nu Hannah att hon och familjen ska sälja huset.

Ja, vi ska sälja vårt hus och flyttlasset kommer gå. Vårt vackra, trygga hem. Älskar vårt hus, vår gata och stad men nu är det dags att ge sig ut på nya äventyr. Pojkarna var små när vi byggde huset och jag var gravid med Liv. I snart 10 år har vi fått njuta av vårt drömhem“, skriver Hannah Graaf på sin blogg.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Hannah Graaf sörjer att hon ska flytta ifrån huset som de bott i så länge. Men hon påpekar också att det känns spännande att ge sig ut på nya äventyr.

“Här kommer lite bilder som gör att jag vill gråta lite, får lite tryck över bröstet men dom känslorna delas även av ett gladpirr i magen och en längtan att få starta om någon annan stans”, skriver Hannah Graaf.

Huset är 325 kvadratmeter stort uppdelat på nio rum och kök. Där finns också en pool, flera terasser och ett vardagsrum med inbyggd bio. Det är alltså fråga om ett riktigt lyxhus och priset är därefter – utropspriset ligger på 11 950 000 kronor.

Hänt har sökt Hannah Graaf för en kommentar, som inte varit anträffbar.

LÄS OCKSÅ: Zlatan säljer lyxvillan – se bilderna från drömhuset här

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckbergs nya drömlägenhet – så mycket kostade den


FOTO: Instagram, IBL

SENASTE NYTT!