Camilla Läckbergs nya drömlägenhet – så mycket kostade den

I slutet på augusti gick Camilla Läckberg och Simon Sköld ut med att de köpt sitt första gemensamma boende. Nu avslöjar de även priset på lyxvåningen på Södermalm i Stockholm.

Det var i slutet av augusti som Camilla Läckberg, 43, och Simon Sköld, 30, meddelade att de i köpt sitt första gemensamma boende. Paret har köpt en lyxvåning på Södermalm i Stockholm, som Simon Sköld nu visar upp på sin blogg.

“Igår var jag och hämtade nycklarna och det var en sån magisk känsla! Nu blir det lite renovering men vi ser självklart bara fram emot att få flytta in!”, skriver han.

Camilla Läckberg med sin Simon Sköld.

Paret har dottern Polly ihop.

Camilla på invinging med maken Simon och sonen Charlie, som hon har med exmaken Martin Melin.

Camilla och Martin var gifta mellan åren 2010 och 2014, och har idag en fin kontakt.

Ja, precis som Simon berättar finns det en del som behöver fixas innan paret kan flytta in. Lägenheten har sett likadan ut sedan 1975, och har därför en del renoveringsprojekt som behöver genomföras.

Lägenheten är 237 kvadratmeter stor och har sex rum och kök. I lyxvåningen finns även en kakelugn, terass, öppen spis och flera ingångar. Lägenheten låg först ute till priset 22 miljoner, en summa som till slut landade på 24,5 miljoner kronor, skriver Expressen.

SE OCKSÅ:

Läs också: Efter köpet av lyxvillan – Gunilla Persson lämnar Hollywood

Läs också: Camilla Läckbergs nya hårfärg chockerar följarna: ”Isprinsessan”

Foto: IBL, Instagram 

SENASTE NYTT!