ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Benjamin Ingrosso om flyttplanerna – kravlistan på boendet

01 sep, 2022 
Benjamin Ingrosso
Pernilla Wahlgren bygger ett lyxhus på Lidingö och Bianca Ingrosso ska renovera nya lägenheten på Östermalm.
Men Benjamin Ingrosso, har han några planer på flytt framöver?
Nu berättar han för Hänt.
Annons
Benjamin Ingrosso om sommaren med Freja Winther: ”Bästa i mitt liv”Brand logo
Benjamin Ingrosso om sommaren med Freja Winther: ”Bästa i mitt liv”

Det går bra för låtskrivaren och artisten Benjamin Ingrosso, 24, just nu! Under Kristallen-galan 2022 vann han det prestigefyllda priset för Årets tv-personlighet, något som han själv inte vågade tro på.

– Jag har nominerats till Årets tv-personlighet, vilket är jätteläskigt för då ska ju svenska folket rösta. Jag är väldigt tacksam över att bara få vara nominerad. Man måste vara ödmjuk annars blir man bara besviken, berättade Benjamin för Hänt på röda mattan inför den tv-sända galan.

Men vad har, den numera prisbelönta, artisten för planer framöver. Under intervjun med Hänt avslöjar han att han har planer på en flytt.

Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas påkostade husbygge

Det är flera av Benjamins familjemedlemmar som just nu står inför stundande flytt... ja, efter det att husbyggen färdigställts och lyxrenoveringar genomförts. Spännande!

Annons

Benjamins mamma Pernilla Wahlgren, 54, har flertalet tillfällen stött på patrull med det stora husbygget på Lidingö. Hon är i full färd med att bygga sitt drömhus och hoppades kunna flytta in efter sommaren, men då projektet dragit ut på tiden (som det ju ofta gör) riktar hon nu in sig på att kunna flytta in omkring jul.

När Hänt träffar Benjamin på röda mattan inför den tv-sända Kristallen-galan under torsdagskvällen passar vi på att fråga hur snacket går i familjen.

– Jag vet faktiskt inte. Jag har ingen bra koll på hennes hus. Jag är fel person att fråga, jag har lite dålig koll på vad min mamma gör... Men fråga mig hur det går med min lägenhet, så har jag bättre svar, säger Benjamin Ingrosso.

Benjamin om flyttplanerna – kravlistan på nya boendet

Benjamins boendesituation har ju varit något av en snackis under åren, då han under flera års tid bott hos sina bästa vänner Melina Criborn, 32, och Jacob “Nause” Criborn, 32.

Annons

Men idag bor Benjamin i en topprenoverad liten lägenhet i Vasastan, Stockholm. Ett eget lite krypin med kakelugn, högt i tak och såklart, ett riktigt grymt kök för den matintresserade artisten. Där har han varit folkbokförd i ett år.

Har du några flyttplaner framöver?

– Ja, det har jag! Jag känner att jag, i alla fall, skulle vilja få plats lite instrument hemma. Jag har ju inget piano. Jag skulle vilja ha plats för ett piano, så att jag kan skapa hemma, berättar Benjamin för Hänt.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons