LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos bakslag med nya lyxlägenheten

23 aug, 2022 
Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso är i full gång med att renovera sin nya lyxlägenhet på Östermalm.
Men nu har hon stött på trubbel i renoveringskaoset.
Annons
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe CohenBrand logo
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

Det har nog inte undgått någon att karriären går som tåget för Bianca Ingrosso, 27, både med hennes framgångsrika varumärke Caia och hennes nystartade företag Ani med Lovisa Worge, 25. Men det är inte bara karriären som pikar för Bianca – snart flyttar hon även in i sin nya lyxlägenhet på Östermalm.

Enligt Bianca kostade bostaden över 40 miljoner kronor.

– Jag är väldigt stolt att jag köpt mitt familjehem, säger hon i en vlogg och förklarar vidare att hon vill att hennes framtida barn ska växa upp där.

Men det blir bara Bianca som flyttar in i Östermalmsvåningen. Nyligen bekräftade entreprenören att hon och Phillipe Cohen inte längre är tillsammans.

Därför bor Pernilla Wahlgren hos Bianca

Det är dock inte bara Bianca som har fått nyttja lägenheten innan den blir helt iordningställd. För ett tag sedan gick hon ut med att flera av familjemedlemmarna Wahlgren/Ingrosso har flyttat in i paradvåningen – nämligen mamma Pernilla Wahlgren, 54, och hennes stora kärlek Christian Bauer, 56, samt Biancas syskon, Theo Wahlgren, 15, och Oliver Ingrosso, 32.

Annons

”Min mamma och bror flyttar in här idag eftersom de inte har någonstans att bo. Vi alla håller på att renovera just nu och min renovering börjar i augusti.”, skrev Bianca i en Instagram-story.

Bianca Ingrosso avslöjar nya bakslaget med renoveringen

Biancas följare på Instagram har fått ta del av de flesta upp- och nedgångarna i renoveringen. Nu delar hon med sig av ännu en uppdatering om hennes lyxiga renovering, nämligen att den kommer bli uppskjuten och att det därför kommer dröja innan hon kan flytta in.

”Åh förresten! Jag hade ett väldigt trevligt möte idag angående renoveringen av min lägenhet. Renoveringen skjuts upp hehe så jag flyttar inte på länge. Men jag är fortfarande så taggad.”, skriver Bianca Ingrosso i en Instagram-story.

Bianca Ingrosso
Biancas renovering kommer att skjutas upp.

Nu håller vi verkligen alla tummar att Bianca får sätta igång med renoveringen snart!

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons