ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför bor Oliver hos Bianca Ingrosso – verkliga anledningen avslöjas

20 aug, 2022 
Bianca och Oliver Ingrosso
Bianca Ingrosso har köpt en ny lägenhet på 300 kvm.
Men där bor inte hon själv – utan nu bor hennes bror och mamma där. Varför? Det förklarar Pernilla Wahlgren nu!
Annons
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe CohenBrand logo
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso är artisten Pernilla Wahlgrens andra barn i skaran av fyra. Hennes äldsta är Oliver Ingrosso och sedan har hon även sönerna Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren.

Bianca har flera olika bollar i luften och tidigare i år kunde hon avslöja att hårt arbete har lönat sig, då hon köpt en lägenhet på Östermalm i Stockholm som är 300 kvm stor.

Enligt henne själv kostade bostaden över 40 miljoner kronor.

– Det är det värt, säger hon i en vlogg.

– Jag är väldigt stolt att jag köpt mitt familjehem, fortsätter hon i vloggen och menar att hon vill att hennes framtida barn ska växa upp där.

Därför bor Oliver och Pernilla i lyxlägenheten

Men Bianca bor ännu inte i lägenheten, utan det gör hennes mamma och bror Oliver. Detta då de båda två renoverar sina egna bostäder och annars hade behövt bo på till exempel hotell.

Annons

Pernilla berättar om situationen på Instagram, där hon visar upp att de köpt ett bord bara för att ha någonstans att sitta och äta:

”Äntligen har vi någonstans att sitta & äta middag! Kände att då jag och Oliver blir kvar här i Biancas stora våning ett tag till, i väntan på våra respektive lägenhetsrenoveringar & husbygge , så var vi värda en riktig matplats…! SÅ FINT blev det!!! Och NOLL övermöblerat! Tack Bianca för att vi får bo här i din vackra våning i väntan på din egen renovering…!”.

Pernillas ord om att bo hos Bianca

När Hänt träffar Pernilla under SVT:s höstpressdag berättar hon om boendesituationen. Hon börjar med att berätta att datumet för hennes inflytt till hennes nya hus fortfarande är oklart.

– Det blir nya datum hela tiden just nu sitter jag bara lugnt i båten. Det blir när det blir.

Så du bor hos Bianca så länge?

– Ja. Hon bor inte där. Hon ska ju renovera och allting men när hon flyttar in så flyttar jag ut.

Men om hon vill flytta in innan ditt hus är klar?

– Då får jag bo på hotell, säger Pernilla.

FOTO: Instagram/Charles Hammarsten/TT

Annons