Pernilla Wahlgren har köpt nytt hus - stora lyckan med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren i mönstrad topp och flätat diadem. Christian Bauer i finstickad tröja.

Pernilla Wahlgren är mitt uppe i ett påkostat husbygge på Lidingö.
Men nyligen slog hon till på ännu ett hus!
– Det är här jag vill bli gammal, säger hon i sin podcast Wahlgren & Wistam.
Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”
0:35

Efter reklamen: Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”

(0:35)

Slå på ljud

Det är snart precis ett år sedan vi nåddes av nyheten att realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 54, hittat kärleken på nytt efter en lång tid som singel. Så kul!

Idag är Pernilla svindlande lycklig med pojkvännen Christian Bauer, 56, och i den senaste säsongen av Wahlgrens värld får vi följa parets kärlekssaga.

Pernillas påkostade husbygge – då står pampiga Villa nilla färdigt

Den som följt Pernilla Wahlgrens framgång de senaste åren har väl knappast missat att hon nu sålt det kända gröna huset på Lidingö, för att låta bygga ett påkostat drömhus på en närliggande tomt?

I realityserien Wahlgrens värld och på Instagram har vi fått följa resan från ögonblicket då Pernilla blev markägare till att det nu faktiskt växt fram ett hus ur berggrunden. Men när står huset, som går under namnet Villa Nilla, färdigt?

Vi har fått förtroendet att tillverka Pernilla Wahlgrens hus på Lidingö i Stockholm. Det är arkitekten Heidi Mikalsen som ritat huset. Till hösten 2022 kommer huset troligtvis stå klart”, skriver Rörvikshus på sin hemsida.

Pernilla Wahlgren har köpt nytt hus - stora lyckan med Christian Bauer

Men i det senaste poddavsnittet av Wahlgren & Wistam, som Pernilla driver tillsammans med vännen Sofia Wistam, 56, pratar duon om Pernillas nya hus i Spanien. Ja, ni hörde rätt. Pernilla har ju även köpt en lyxvilla där!

Nu berättar Pernilla om anledningen bakom beslutet.

– Jag älskar ju Casa rosa, det ligger mig så otroligt varmt om hjärtat, men det blev också en ny... ja, asså livet har ju förändrat sedan jag träffat någon, börjar Pernilla och fortsätter.

– Självklart ska vi få plats i Casa rosa, men med det här huset tänkte jag lite att ”Jag måste nog slå till nu, för annars kommer det att bli sålt och det är här jag vill bli gammal med mina barn och barnbarn. Både mina och Christians”. Så det här huset känns verkligen som Casa rosa 2.0!

I senaste avsnittet av Wahlgrens värld fick vi se turturduvorna Pernilla och Christian på romantiska bestyr i kärlekens stad, Paris.

I senaste avsnittet av Wahlgrens värld fick vi se turturduvorna Pernilla och Christian på romantiska bestyr i kärlekens stad, Paris.

FOTO: discovery+

Det är fortfarande otydligt om hon kommer att behålla nuvarande semesterhemmet Casa rosa eller inte. Det får framtiden utvisa. Däremot påpekar Sofia något annat kring Pernillas sätt att uttrycka sig om husköpet.

– Det var så kul när vi satt i bilen och du pratade med någon som åkte med oss och sa ”Vårt hus” och ”Vi har tänkt så här”. Du vet, att du pratade i vi-form. Det kanske du inte tänker på själv, men det kändes härligt att du har börjat säga ”vi”. För det är ju en väldig skillnad.

Och Pernilla blir glad av hennes ord.

– Jag är glad för det, för det har säkert suttit långt in eftersom jag varit ensam väldigt länge. Men nu känner jag faktiskt ett vi här. Och när jag kom ut igår och skulle sola så sitter han och meckar med lite verktyg och bara "nej men jag såg att utebelysningen var lite trasig".

FOTO: discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN